Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 16. 11. 2019
9:05
Takto vyzerá pokračovanie legendárnej hry Age of Empires. Štvrtý diel sa predstavil v krátkom gameplay.Takto vyzerá pokračovanie legendárnej hry Age of Empires. Štvrtý diel sa predstavil v krátkom gameplay.
7:55
Piatok 15. 11. 2019
17:35
Občiansky dostanú už aj deti do 15 rokov. Ich preukazy budú bez fotografie a podpisu.
17:06
Ryan Reynolds a Michael Bay sú postrachom Talianska. Pri zabíjaní v krajine ničia historické pamiatky a kultúru všade navôkol.Ryan Reynolds a Michael Bay sú postrachom Talianska. Pri zabíjaní v krajine ničia historické pamiatky a kultúru všade navôkol.
16:11
Ben Affleck prišiel kvôli závislosti od alkoholu o ženu. Práca trénera basketbalu mu dáva šancu na nový začiatok.
15:57
V rieke Muráň našli už aj poslednú nezvestnú ženu. Telo bolo uväznené v potopenom aute.V rieke Muráň našli už aj poslednú nezvestnú ženu. Telo bolo uväznené v potopenom aute.
15:18
Kvôli silnému sneženiu vo Francúzsku zomrel človek. Viac ako 300-tisíc domácností je bez elektriny.Kvôli silnému sneženiu vo Francúzsku zomrel človek. Viac ako 300-tisíc domácností je bez elektriny.
13:41
V Starej tržnici v centre Bratislavy horelo. Na mieste zasahovali požiarnici zo všetkých hasičských staníc hlavného mesta.V Starej tržnici v centre Bratislavy horelo. Na mieste zasahovali požiarnici zo všetkých hasičských staníc hlavného mesta.
13:06
Hasiči momentálne zasahujú v centre Bratislavy, horí Stará tržnica. Ľudí evakuujú, nikto sa nezranil. Zhodnotiť rozsah požiaru je zatiaľ ťažké. Pre TASR to potvrdilo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. (tasr)