Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 5. 1. 2020
8:03
Buckinghamský palác zverejnil nový spoločný portrét kráľovnej Alžbety II.a troch následníkov trónu.Buckinghamský palác zverejnil nový spoločný portrét kráľovnej Alžbety II.a troch následníkov trónu.
Sobota 4. 1. 2020
20:28
Justin Bieber tancuje a hoduje so seniormi. Bizarná párty sa neskôr zvrtne.Justin Bieber tancuje a hoduje so seniormi. Bizarná párty sa neskôr zvrtne.
20:24
19:20
Chlapec dostal na Vianoce AirPody, jedno slúchadlo však prehltol. Teraz musí čakať, kým sa „dostane von“.Chlapec dostal na Vianoce AirPody, jedno slúchadlo však prehltol. Teraz musí čakať, kým sa „dostane von“.
18:04
17:30
Koľko zarobil Šéf Apple Tim Cook za posledný rok? Je to o 200-krát viac ako jeho priemerný zamestnanec.Koľko zarobil Šéf Apple Tim Cook za posledný rok? Je to o 200-krát viac ako jeho priemerný zamestnanec.
15:48
Miley Cyrus urovnala 300-miliónovú žalobu, za údajné skopírovanie jedného z najväčších hitov nemusí zaplatiť plnú sumu.Miley Cyrus urovnala 300-miliónovú žalobu, za údajné skopírovanie jedného z najväčších hitov nemusí zaplatiť plnú sumu.
15:02
11-mesačné dievčatko udržiavajú pri živote len prístroje. Súd aj napriek námietkam matky rozhodol, že ju od nich odpoja.
14:21
Nahliadni do sídla The Weeknda za 80 miliónov dolárov. Silvester oslávill zahalený luxusom v kruhu celebrít na súkromnej párty.Nahliadni do sídla The Weeknda za 80 miliónov dolárov. Silvester oslávill zahalený luxusom v kruhu celebrít na súkromnej párty.
13:53
Greta Thunberg si zmenila meno na Twitteri, volá sa Sharon. Reaguje na vedomostnú súťaž pre celebrity.
13:49
Petra Vlhová ovládla 1. kolo slalomu v Záhrebe. Usadila sa na prvej priečke s výrazným náskokom pred súperkami.
12:28
Plné parkoviská, tlačenica a tisícky ľudí. V Jasnej kvôli náporu zastavili predaj lístkov.
11:19
10:33
Slovenskí policajti budú hliadkovať už aj na svahoch. Zamerajú sa najmä na alkohol či nezodpovedné lyžovanie.