Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 21:34
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Chlapec dostal na Vianoce AirPody, jedno slúchadlo však prehltol. Teraz musí čakať, kým sa „dostane von“

TECH
Uložiť Uložené

Jeho matka tvrdí, že bezdrôtové slúchadlá nepatria do rúk detí.

Iba 7-ročný chlapec z amerického štátu Georgia dostal na Vianoce populárne bezdrôtové slúchadla od Apple. Pár dní na to však jeden z jeho AirPodov omylom prehltol po tom, čo ho za tenší koniec držal medzi zubami.

Ako informuje Global News, jeho matka Kiara Stroud bola, našťastie, na blízku a syna okamžite vzala do nemocnice. Chlapcov žalúdok lekári podrobne skontrolovali prostredníctvom röntgenového vyšetrenia. Malý kovovo-plastový predmet objavili priamo pod rebrami.

Odporúčané
Muž prehltol AirPod počas spánku. Slúchadlo mu hralo v tele a keď ho „dostal von“, stále bolo funkčné Muž prehltol AirPod počas spánku. Slúchadlo mu hralo v tele a keď ho „dostal von“, stále bolo funkčné 6. mája 2019, 9:53

„Toto proste nevymyslíš. Ach moje dieťa. Ďakujeme všetkým, čo sa za nás modlili. Už žiadne AirPody do detských rúk,“ vyjadrila sa matka na sociálnej sieti. „Dnes sme naňho už nekričali a ani sa nehnevali. Aj bez toho sa necítil po celom dni najlepšie. Bol vystrašený a nervózny,“ dodala Kiara.

Lekári mu však nepomohli, vraj to musí „vyjsť von“ prirodzenou cestou cez tráviaci trakt. Chlapec sa podľa slov jeho matky odvtedy nepribližuje k svojmu telefónu, pretože sa bojí, že by sa bezdrôtové slúchadlo cez technológiu Bluetooth pripojilo a začalo v jeho žalúdku hrať hudbu.

Chlapec dostal na Vianoce AirPody, jedno slúchadlo však prehltol. Teraz musí čakať, kým sa „dostane von“
Zdroj: Facebook (Kiara Stroud)
Domov
Zdieľať
Diskusia