Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 17. 12. 2019
13:32
Slovenka Lenka a jej britský manžel vyhrali 120 miliónov eur v lotérii. Muž pracujúci ako robotník naďalej opravuje domy susedom zadarmo.
12:14
Slovák Dávid dobodal otca, pretože týral jeho a matku. Vďaka prezidentke Zuzane Čaputovej pred Vianocami do väzenia nepôjde.
11:27
Vandali zničili židovský cintorín v Námestove. Je to horšie ako za 2. svetovej vojny, komentuje predseda občianskeho združenia.Vandali zničili židovský cintorín v Námestove. Je to horšie ako za 2. svetovej vojny, komentuje predseda občianskeho združenia.
11:15
Dara Rolins rapuje kopulačné riadky na Dalybovom albume. Ona je Hello Kitty a on jej všetko kúpi.Dara Rolins rapuje kopulačné riadky na Dalybovom albume. Ona je Hello Kitty a on jej všetko kúpi.
10:35
Apple, Google aj Tesla čelia žalobe. Údajne môžu za smrť detí, ktoré si zarábali kopaním kobaltu v Kongu.
8:33
Podľa Baracka Obamu sú ženy určite lepšie líderky v porovnaní s mužmi.„Ženy, chcem aby ste vedeli, že nie ste perfektné, ale môžem povedať, že ste určite lepšie ako my (muži),“ povedal bývalý prezident USA.
7:29
Populárny spevák už stratil 33 párov AirPods. Na nakupovanie slúchadiel minul už viac ako 5 000 dolárov.
Pondelok 16. 12. 2019