Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 19. 6. 2021
10:34
10:00
Koronavírus na Slovensku: Zaočkovalo sa ďalších vyše 5 000 ľudí, na ochorenie covid-19 zomrelo 8 osôb.
8:46
Známy kaskadér zomrel pri pokuse o rekord. Jeho posledný skok zachytili na kameru.Známy kaskadér zomrel pri pokuse o rekord. Jeho posledný skok zachytili na kameru.
7:59
Grék zabil manželku, pretože ho chcela opustiť. Vraždu zvalil na lupičov, prezradili ho však smart hodinky.
Piatok 18. 6. 2021
20:55
Mariah Carey si pripomína dlhoročný konflikt s Eminemom. Prezlečená za rapera sa pýta, prečo je ňou posadnutý.Mariah Carey si pripomína dlhoročný konflikt s Eminemom. Prezlečená za rapera sa pýta, prečo je ňou posadnutý.
20:05
Vládni predstavitelia mali tajnú párty v hoteli Bôrik. Na „teambuildingu“ sa po dlhej odmlke ukázal aj exminister Krajčí.
19:14
16:51
Slovensko prehralo so Švédskom na majstrovstvách Európy. Postup do osemfinále zatiaľ nie je istý.Slovensko prehralo so Švédskom na majstrovstvách Európy. Postup do osemfinále zatiaľ nie je istý.
15:58
V Bratislave bude každú letnú nedeľu premávať autobus bez strechy. Potešia sa mu najmä rodiny s deťmi, ktoré chcú ísť do prírody.V Bratislave bude každú letnú nedeľu premávať autobus bez strechy. Potešia sa mu najmä rodiny s deťmi, ktoré chcú ísť do prírody.
15:06
Očkovanie v ambulanciách nebude povinné. Lengvarský uvažuje nad finančnou motiváciou ľudí k vakcinácii.