Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 11. 8. 2021
16:37
Bratislavský obchvat D4/R7 otvoria už na jeseň. Nedobudovali však kľúčovú križovatku Ivanka-sever, ktorá by odbremenila dopravu.Bratislavský obchvat D4/R7 otvoria už na jeseň. Nedobudovali však kľúčovú križovatku Ivanka-sever, ktorá by odbremenila dopravu.
16:15
Fico prirovnáva novinárov ku kriminálnikom, vraj skončia všetci rovnako.Bárdy z Aktualít podľa neho vytrhol výrok z kontextu.
15:43
VIDEO: Megalúpež v Bratislave za 350-tisíc eur. Luxusné hodinky ukradli neznámi muži, ktorých polícia stále hľadá.VIDEO: Megalúpež v Bratislave za 350-tisíc eur. Luxusné hodinky ukradli neznámi muži, ktorých polícia stále hľadá.
12:29
10:15
Z 5 739 vykonaných PCR testov včera vyšlo 68 pozitívnych. Zomrel jeden pacient, ďalších 73 leží v nemocniciach. Od pondelka bude väčšina okresov naďalej zelená, viaceré na východnom Slovensku prechádzajú do oranžovej fázy.
7:55
Obrovský úspech slovenských hasičov v Grécku: dostali pod kontrolu požiare v oblasti Avgaria na ostrove Eubója.Obrovský úspech slovenských hasičov v Grécku: dostali pod kontrolu požiare v oblasti Avgaria na ostrove Eubója.
6:04
Usmrtil dve osoby, no trenduje na sociálnych sieťach. Je príliš pekný, nezaslúži si takýto trest! tvrdia jeho fanúšikovia.Usmrtil dve osoby, no trenduje na sociálnych sieťach. Je príliš pekný, nezaslúži si takýto trest! tvrdia jeho fanúšikovia.
Utorok 10. 8. 2021
22:12
V tisícročnej hrobke objavili pochovanú nebinárnu osobu. Vedci tak začali spochybňovať rodové stereotypy v staroveku.V tisícročnej hrobke objavili pochovanú nebinárnu osobu. Vedci tak začali spochybňovať rodové stereotypy v staroveku.