Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 30. 7. 2021
15:21
Proti covidu-19 sa budeme očkovať aj treťou dávkou. NCZI sa už technicky pripravuje na prihlasovanie.
15:11
Facebook zablokoval antivaxerskú skupinu Nezaočkovaní. Členovia sa povzbudzovali v nenosení rúšok a šírili bludy o „zotročovaní národa“.
13:47
Nezaočkovaní sa k pápežovi nedostanú. NCZI bude overovať, či ľudia, ktorí sa na stretnutie prihlásili, naozaj dostali vakcínu.
10:09
Koronavírus na Slovensku: Zo 7 288 PCR testov potvrdili 44 nových prípadov. Nepribudla žiadna nová obeť covidu, v nemocniciach leží 81 ľudí (o dvoch ľudí menej než včera).
9:34
Na juhu Európy hrozia až 50-stupňové horúčavy. Zasiahnuť majú Grécko, Turecko či juh Talianska.Na juhu Európy hrozia až 50-stupňové horúčavy. Zasiahnuť majú Grécko, Turecko či juh Talianska.
7:50
Scarlett Johansson zažalovala Disney. Prekáža jej, že Black Widow uviedli v kinách a na Disney+ súčasne.Scarlett Johansson zažalovala Disney. Prekáža jej, že Black Widow uviedli v kinách a na Disney+ súčasne.
7:03
Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidia dôvod na kúpanie seba a svojich detí. Vraj im stačí umyť si tvár, podpazušie a rozkrok.Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidia dôvod na kúpanie seba a svojich detí. Vraj im stačí umyť si tvár, podpazušie a rozkrok.
Štvrtok 29. 7. 2021