Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 8:15
Čas čítania 0:21
Richard Bonde

32-ročná Slovenka spadla v rakúskych Alpách z 300-metrového zrázu. Pád neprežila

NEWS DOVOLENKA NEHODY A ÚMRTIA SMRŤ
Uložiť Uložené

Nemala takmer žiadnu šancu na prežitie.

V utorok sa v rakúskych Alpách, v pohorí Schladmingské Taury, odohrala tragická udalosť. 32-ročná Slovenka, ktorá si v susednom Rakúsku užívala dovolenku spoločne s tromi Češkami, spadla z 300-metrového zrázu. Na Slovensku o prípade informovala TASR.

Jej kamarátky kráčali pred ňou a presne nevedia, ako k pádu došlo. Žena sa pravdepodobne pošmykla a začala padať z nadmorskej výšky takmer 2 300 metrov do priepasti.

Odporúčané
Vláda vyčlenila na návštevu pápeža 5,4 milióna eur a 1 300 vojakov. Najviac dostanú Bratislava a Košice Vláda vyčlenila na návštevu pápeža 5,4 milióna eur a 1 300 vojakov. Najviac dostanú Bratislava a Košice 11. augusta 2021, 7:24

Lekár zo záchranného vrtuľníka, ktorý na miesto tragédie po páde kamarátky privolali, hneď skonštatoval smrť ženy. Tri Češky previezli vrtuľníkom z cesty do sedla Krautgartscharte do neďalekého údolia.

Domov
Zdieľať
Diskusia