Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 26. 9. 2021
11:58
UFC má za sebou ďalší poriadne krvavý a ostrý titulový boj na päť kôl. Opasok ostáva šampiónovi, ušiel z troch pokusov o submisiu.UFC má za sebou ďalší poriadne krvavý a ostrý titulový boj na päť kôl. Opasok ostáva šampiónovi, ušiel z troch pokusov o submisiu.
10:52
Kotleba sa verdiktu Najvyššieho súdu nedočkal skoro rok. Prečo zatiaľ nevieme, či si pôjde sadnúť na 4 roky do väzenia?Kotleba sa verdiktu Najvyššieho súdu nedočkal skoro rok. Prečo zatiaľ nevieme, či si pôjde sadnúť na 4 roky do väzenia?
9:10
Vikings: Valhalla je nová éra Vikingov na Netflixe. Hneď v prvom traileri sú všetci od krvi.Vikings: Valhalla je nová éra Vikingov na Netflixe. Hneď v prvom traileri sú všetci od krvi.
7:46
2. séria Zaklínača pridá na monštrách a super postavách. Netflix vydal nové trailery a ohlásil detský seriál zo sveta Zaklínača.2. séria Zaklínača pridá na monštrách a super postavách. Netflix vydal nové trailery a ohlásil detský seriál zo sveta Zaklínača.
Sobota 25. 9. 2021
20:32
Sleduj mrazivý trailer na 4. sériu Stranger Things. Deti dospeli, citujú Sherlocka Holmesa a zakrádajú sa v strašidelnom dome.Sleduj mrazivý trailer na 4. sériu Stranger Things. Deti dospeli, citujú Sherlocka Holmesa a zakrádajú sa v strašidelnom dome.
12:28
11:04
Erupciu sopky z ostrova La Palma pocítime aj na Slovensku. Oxid siričitý v kyslých dažďoch môže poškodiť ľudské zdravie.Erupciu sopky z ostrova La Palma pocítime aj na Slovensku. Oxid siričitý v kyslých dažďoch môže poškodiť ľudské zdravie.
10:06
Prostredníctvom 10 449 vykonaných RT-PCR testov odhalili v piatok (24. 9.) na Slovensku 1 039 prípadov nákazy koronavírusom. Pribudli dve obete. (NCZI)