Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2021, 12:06
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Nezmenia ma peniaze, vidíš len to, čo chcem, aby si videl, rapuje Pil C. Dal slohu mladému talentu Ange Lovi

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C sa po dlhom čase pripomína novou spoluprácou a avizuje ďalší sólový album, na ktorom sa už pracuje.

Pil C sa po dlhšom čase ozýva slohou na albume začínajúceho rapera menom Ange Lo, ktorému venoval slohu. Projekt s názvom DIY už nájdeš na streamovacích službách. Samotná hlava Comebackgangu rapuje na skladbe s názvom Grind, ktorá je síce reprezent záležitosťou, podobne ako zvyšok albumu je však postavená na experimentálnejších produkciách. 

Zároveň sa od Pila C dozvedáme, že má v pláne tento rok vydať ďalší sólový album, viac informácií však známych nie je. Spomenieme azda len to, že prvú ukážku vydá 28. októbra – v rovnaký deň už pred rokmi vydal niekoľko zásadných skladieb vrátane tej úplne prvej vo svojej profesionálnej kariére. 

Odporúčané
Megan Thee Stallion zničila život americkému senátorovi. Nezvládol natriasajúce sa zadky všade, kam sa pohol Megan Thee Stallion zničila život americkému senátorovi. Nezvládol natriasajúce sa zadky všade, kam sa pohol 11. júna 2021, 11:20

Momentálne je Pil C zavretý v štúdiu, o čom fanúšikov presviedča cez sociálne siete. Z času na čas zverejní cez Instagram ukážky z toho, na čom pracuje, v tejto disciplíne však patrí medzi tých zdržanlivejších. Počuť ho budeme aj na iných zásadných projektoch, ktoré uzrú svetlo sveta v najbližších mesiacoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia