Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Tatra Banka
2. júna 2021, 10:31
Čas čítania 0:37
Sponzorovaný obsah

Tenisky, párty, jedlo či knihy. Mladí Slováci nám prezradili, do čoho naposledy investovali svoje peniaze

REFRESHER
Uložiť Uložené

Mladí Slováci si síce často šetria napríklad na nové auto či byt, no nad investovaním do budúcnosti zvyčajne nerozmýšľajú.

Tentoraz sme sa vybrali do bratislavského nákupného centra, aby sme sa mladých Slovákov opýtali, či a na čo šetria, prípadne do čoho najbizarnejšieho investovali svoje peniaze. Zistili sme, že tí zodpovednejší šetria na byt či auto, prípadne investovali svoje peniaze tak, aby ich aspoň čiastočne zhodnotili. Dokonca aj naša moderátorka Barborka sa priznala, že aktuálne šetrí na nové auto, keďže ušetrené peniaze minula na rozbeh vlastného biznisu.

Väčšina dnešných respondentov sa však zhodla na tom, že peniaze treba míňať, a pri otázke, čo najzbytočnejšie si naposledy kúpili, padali klasické odpovede typu oblečenie či jedlo, ale spomenuli aj kopu ďalších, nečakaných vecí.

Ak patríš medzi tých, ktorí skôr investujú, Tatra banka má pre teba stále výhodnú ponuku, v rámci ktorej môžeš pri otvorení študentského účtu získať 30 eur. Ako sa ich rozhodneš investovať, je už na tebe – možno sa môžeš inšpirovať práve našimi respondentmi. Viac informácií o tom, ako získať 30 eur na svoj študentský účet, sa dozvieš na www.tatraacademy.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia