Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2021, 9:03
Čas čítania 1:12
Tímea Krauszová

Simona opäť reagovala na Rytmusove slová: Ak si musíš na vtip upraviť realitu, tak nie si dobrý rozprávač vtipov

OSOBNOSTI RYTMUS SIMONA SALÁTOVÁ
Uložiť Uložené

Stála hostka Silnej zostavy sa v časti o bodyshamingu vrátila k Rytmusovi.

V panelovej diskusnej relácii Silná zostava, ktorú RTVS odvysielala vo štvrtok, bol nosnou témou bodyshaming, teda výsmech za niečí výzor či hanba za svoje telo. Reagovali v nej napríklad aj na Rytmusove slová na adresu komičky Simony Salátovej, ktorá prezradila, aké správy jej v reakcii na celú kauzu chodili.

Veronika Cifrová Ostrihoňová privítala vo svojej diskusnej relácii speváčku Ridinu Ahmedovú, psychoterapeutku Magdalénu Frecerovú a stálu hostku komičku Simonu Salátovú.
Veronika Cifrová Ostrihoňová privítala vo svojej diskusnej relácii speváčku Ridinu Ahmedovú, psychoterapeutku Magdalénu Frecerovú a stálu hostku komičku Simonu Salátovú. Zdroj: RTVS/Silná zostava

Na Instagrame v marci raper zverejnil jej upravenú fotku, pridal jej niekoľko kíl navyše a fotografiu okomentoval slovami, že „z jedných veľkých šiat by sa dali ušiť šaty pre 20 bezdomovcov“. Salátová na tieto slová zareagovala aj v televíznej relácii.

Odporúčané
Rytmus naložil komičke Simone po tom, čo kritizovala Cibulkovú za jej výlet do exotiky. Vysmieva sa jej aj za postavu Rytmus naložil komičke Simone po tom, čo kritizovala Cibulkovú za jej výlet do exotiky. Vysmieva sa jej aj za postavu 21. marca 2021, 20:29

Debata ako na základnej škole

Komička najskôr reagovala so smiechom. „Mňa to zasiahlo veľmi, okamžite som prešla na drastickú diétu. Ja si nechám rada poradiť od ľudí, čo sú úspešní v šoubiznise, takže zobrala som si to k srdcu,“ povedala so značným sarkazmom. Potom však doplnila, že sa učí na takéto veci reagovať s humorom, inak to nemá úroveň. „Pokiaľ sa dostávame do debaty, kde sa hovorí o nejakých fyzických veciach, tak to sme na základnej škole.“

Odporúčané
Stand-up komička Simona: Rytmus nezaútočil len na mňa, ale na všetky ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné (Rozhovor) Stand-up komička Simona: Rytmus nezaútočil len na mňa, ale na všetky ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné (Rozhovor) 22. marca 2021, 19:01

Rytmus v tom čase na celú kauzu reagoval s tým, že Salátovú priamo nevysmieval za jej výzor. Vraj to bol len vtip a dokonca argumentoval tým, že ako komička by mala byť schopná udržať si odstup a spracovať to, lebo aj ona sama môže byť terčom vtipov. Tento argument však Salátová odmieta. „Ak si na vtip musíš upraviť realitu, aby ti do neho sedela, tak to nie si veľmi dobrý rozprávač vtipov,“ povedala v Silnej zostave.

Priznala sa aj, že na stranu rapera sa postavilo množstvo ľudí a inbox mala zahltený správami od nich. „To bol neúnosný tlak, keď ti chodí stovka správ denne a všetci majú ten istý podtón a ty sa potom topíš v tej kaluži.“ Podľa jej slov jej väčšina ľudí radila, aby začala cvičiť alebo niečo so sebou robila. „Ostatné tu nemôžem rozprávať, lebo sme v televízii,“ uzavrela tému. 

Domov
Zdieľať
Diskusia