Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021, 16:11
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Muži s veľkým nosom majú dlhší pohlavný úd, naznačuje štúdia

ZAUJÍMAVOSTI ĽUDSKÉ TELO SEXUALITA
Uložiť Uložené

Dôvod je neistý.

Muži s veľkým nosom by podľa štúdie publikovanej v Basic and Clinical Andrology mali mať dlhší pohlavný úd. Pri výskume odborníci z Kjótskej prefektúrnej lekárskej univerzity v Japonsku vychádzali z tiel 126 Japoncov, u ktorých po troch dňoch od úmrtia merali dĺžku ich telesných častí, informuje Ladbible.

U pánov s väčším nosom zistili, že dĺžka ich penisu počas erekcie dosahovala najmenej 13,5 centimetra, u mužov s menším nosom to bolo 10,4 centimetra. Priemerná dĺžka penisu u Japoncov je pritom podľa štúdie z roku 2019 11,4 centimetra.

Odporúčané
DNA TESTY: Máme v génoch zapísanú našu spriaznenú dušu a vieme si naprogramovať ideálne deti? DNA TESTY: Máme v génoch zapísanú našu spriaznenú dušu a vieme si naprogramovať ideálne deti? 5. apríla 2021, 14:30

Dĺžku pohlavného údu mŕtveho muža počas erekcie zistili tak, že jeho penis potiahli až „na doraz“. Podarilo sa im tak potvrdiť, že veľkosť nosa koreluje s dĺžkou penisu, no nevedia, čo za tým môže byť. Ich štúdia je pritom limitovaná len pohlavnými údmi japonských mužov.

Z prieskumu britskej zoznamky Big One Dating na báze 4 761 respondentiek vychádza, že ženy najčastejšie dosahovali orgazmus s mužmi, ktorí mali podľa ich odhadu dĺžku penisu okolo 20 centimetrov (44 %). 

Približne rovnako často však orgazmus dosiahli aj s mužmi, ktorých penis mal napríklad približne 10 centimetrov (30 %). Pri 5 centimetroch orgazmus potvrdilo 22 % žien. Nedostatok prieskumu spočíva v tom, že ženy pohlavné údy partnerov nemerali, iba odhadovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia