Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Nedeľa 20. 6. 2021 meniny má Valéria

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
PR správa

Tento obsah je PR správa spoločnosti Kaufland

Čo je PR správa?

Článok je dodaný kompletne od inzerenta a REFRESHER nezasahoval vôbec, alebo len minimálne.

Gastro - Recepty

Rýchla a jednoduchá: bezlaktózová cibuľová nátierka so syrom od Metalheada in the Kitchen

Priprav si túto chutnú nátierku a ozvláštni svoju večeru či raňajky.

Sponzorovaný obsah
10. máj 2021, 7:37 Čas čítania: 0:55
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Gastro - Recepty
0
Sponzorovaný obsah
10. máj 2021, 7:37
Čas čítania: 0:55

Rýchla a jednoduchá: bezlaktózová cibuľová nátierka so syrom od Metalheada in the Kitchen

Priprav si túto chutnú nátierku a ozvláštni svoju večeru či raňajky.

Sponzorovaný obsah
10. máj 2021, 7:37
Čas čítania: 0:55
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok

Chýba ti inšpirácia na chutné raňajky či večeru a nie si práve kulinársky typ? Osviež svoj jedálniček chutnou cibuľovou nátierkou, ktorá je navyše bezlaktózová aj bezlepková.  Expresný tip, ktorý poteší nielen metalistov, si pre teba pripravil známy foodbloger Metalhead in the Kitchen alias Viktor Kalivoda. Môžeš si ju dať s chlebíkom, ale aj ako dip k čipsom či na hranolčeky. A aj s umývaním riadov ti zaberie menej než polhodinu. 

Nátierka so syrom a s cibuľou od Metalheada in the Kitchen

Aj keď je so syrom, môžu si na nej pochutnať ľudia s intoleranciou na laktózu či celiatici. Môžeš si ju však pripraviť aj s normálnym chlebíkom, výber je na tebe. 

 

Zdroj: Kaufland

 

SUROVINY:

250 g cibule

150 g K-free bezlaktózového syra

50 ml olivového oleja

40 ml vody

1 PL hnedého cukru

1 ČL soli

2 ČL vínneho octu

¼ ČL kajenského korenia

cesnakový prášok podľa chuti

mleté čierne korenie

pažítka, jarná cibuľka

K-free bezlepkový chlieb


POSTUP:

  1. Cibuľu narežeme na tenké plátky alebo na malé kocky, podľa chuti. Dáme ju do hrnca, pridáme cukor, soľ a počkáme asi 5 minút, aby pustila šťavu. Pridáme olej a za občasného miešania opražíme do zlatista.
  2. Pridáme ocot, vodu a varíme tak, aby sa zredukovalo množstvo vody. Skaramelizovanú cibuľku preložíme do misky a necháme vychladnúť.
  3. Nakoniec pridáme K-free bezlaktózový syr, premiešame a dochutíme koreninami. Podávame na bezlepkovom chlebíku s pažítkou alebo jarnou cibuľkou.

 

Všetko potrebné (nielen) na prípravu chutnej nátierky bez lepku a laktózy nájdeš v rámci značky K-free pod jednou strechou v Kauflande.

 

Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Náhľadový obrázok: Metalhead in the Kitchen
NAHOR
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy gastro
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.