Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Klarstein.
7. mája 2021, 14:02
Čas čítania 1:44
Sponzorovaný obsah

Hľadáš si prácu? Táto spoločnosť má voľných hneď 20 pozícií v Bratislave a okolí

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA PRÁCA
Uložiť Uložené

Medzi voľnými pozíciami nájdeš prácu developera, analytika, ale aj country manažéra.

Berlin Brands Group patrí k popredným spoločnostiam v oblasti elektronického obchodu a združuje značky z celého sveta. Sídli aj v Bratislave, kde potrebuje obsadiť viac ako 20 voľných stoličiek – od country manažérov pre viaceré krajiny, developerov, marketérov až po rôzne iné pozície. Čo môžeš čakať od práce v rýchlo sa rozvíjajúcej spoločnosti okrem dobrého platu a lákavých benefitov? 

BBG
Zdroj: Berlin Brands Group
Berlin Brands Group je dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá združuje viaceré značky z celého sveta, pre ktoré zastrešuje všetko od výskumu a vývoja produktov cez výrobu, distribúciu, budovanie značky až po samotný marketing a predaj. Medzi nimi sú napríklad Klarstein, Auna, Schubert, Oneconcept a ďalšie, zamerané na oblasti od domácich spotrebičov až po záhradkárstvo, zariadenie domácností či audio. Pri práci sa inšpirujú mestským nádychom Berlína a nemeckou presnosťou. Spoločnosť má svoje sídlo práve v Berlíne a aj v Bratislave
Prezri si voľné pracovné pozície

Buď súčasťou rýchlo sa rozvíjajúcej spoločnosti 

Berlin Brands Group sa neustále vyvíja, a to nielen vďaka rozširovaniu svojho portfólia o nové firmy. Momentálne získali investíciu v hodnote 240 miliónov dolárov. Investícia má dopomôcť rozvoju s cieľom získať nové značky z rôznych trhov z celého sveta. Keďže BBG sa poriadne rýchlo rozrastá, momentálne hľadá do svojho slovenského tímu viacero nových tvárí. Viac ako 20 voľných pozícií čaká na to, kým ich niekto obsadí. Pracovné pozície sú to naozaj rôznorodé, ako sme spomínali už vyššie – od developerov, marketérov, účtovníkov až po manažérov. 

Na čo sa môžeš tešiť?

Keďže ide o rozmanité pracovné pozície, odvíja sa od nich aj plat. Čakajú ťa rôzne benefity, ako napríklad candy bar s ovocím či so sladkosťami v kancelárii, multisport karta, 30 % zamestnanecké zľavy či bonus pri špeciálnych príležitostiach, ako sú svadba, narodenie dieťaťa alebo odporúčanie nových kolegov.

Samozrejmosťou v BBG je flexibilný pracovný čas a aj flexibilné pracovné miesto. Podľa tvojej pracovnej pozície to môže byť kancelária v centre Bratislavy, sklad v Senci či práca z domu. Vedomosti budeš nasávať od ďalších mladých ľudí s bohatými skúsenosťami nielen z rôznych agentúr. Priprav sa teda na uvoľnenú atmosféru v kolektíve inšpiratívnych ľudí.

BBG
Zdroj: Berlin Brands Group

Máš veľké ambície? Tu je pre teba správne miesto

Okrem túžby po novej práci by si však mal byť dostatočne motivovaný, keďže sa budeš denne stretávať s rôznymi výzvami, či už ako manažér, alebo developer. Pre jedného to môže byť schopnosť manažovať väčší tím, pre druhého zas nutnosť rozmýšľať ako zákazník. BBG očakáva, že budeš mať chuť rásť a napredovať spolu so spoločnosťou. 

Každá z pozícií obsahuje rôzne požiadavky: niektorá vyžaduje komunikatívnosť, iná analytické myslenie, ďalšia manažérske zručnosti či orientovanie sa v marketingu. Ak hľadáš prácu, v ktorej budeš spokojný a ktorá ti dá priestor na realizáciu v pracovnom aj osobnom živote, pozri si desiatku rôznych pracovných ponúk a vyber si tú ideálnu. 

Chcem novú prácu
BBG
Zdroj: Berlin Brands Group
Domov
Zdieľať
Diskusia