Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Jägermeister.
25. apríla 2021, 13:19
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Chceš patriť medzi barmanskú špičku sveta? Prihlás sa na Jägermeister Scholarship 2021

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Jägermeister spúšťa ďalší virtuálny ročník programu Scholarship.

Ak sa túžiš stať profesionálnym barmanom, zbystri pozornosť! Barmanský program Scholarship, ktorý pravidelne organizuje značka Jägermeister, pokračuje ďalším ročníkom. Hoci sa minulý rok musel vzhľadom na pandémiu presunúť do online sveta, šesť vybraných barmanov z 18 krajín sveta si aj tak odovzdávalo skúsenosti a zaradili sa do skupiny Hurbertus Circle. Situácia, žiaľ, ani tento rok nedovoľuje vrátiť sa k štandardnému programu, ktorý poznáme už od roku 2011. Jägermeister však pre veľký úspech pokračuje v druhom online ročníku Scholarshipu, vďaka ktorému môžeš povýšiť svoje barmanské umenie na úplne nový level.

Chceš patriť medzi barmanskú špičku sveta? Prihlás sa na Jägermeister Scholarship 2021
Zdroj: Jägermeister

Štipendijný a vzdelávací program Hurbertus Circle, do ktorého sa môžeš dostať aj ty, spája barmanov po celom svete a pomáha im navzájom si vymieňať vzácne skúsenosti a triky, ktorými môžu svoje umenie posúvať o kúsok ďalej. Projekt každoročne priberá do svojich radov nových členov prostredníctvom programu Scholarship a nie je to inak ani v tomto roku.

Každý motivovaný nováčik môže posunúť svoju kariéru vpred a stať sa súčasťou digitálneho dobrodružstva Jägermeister Scholarship x Virtual Edition, ktoré sa uskutoční od septembra do novembra 2021. Stačí spĺňať pár bodov a zaslať prihlášku do 3. mája 2021 na www.hubertuscircle.com.

„Zrušenie programu pre nás bolo nemysliteľné,“ hovorí Nina Eggeling z Global Experiential Marketing Jägermeister. „Bez ďalšieho premýšľania sme program organizovali virtuálne. Musíme zostať flexibilní. Virtuálna verzia štipendia Jägermeister Scholarship nám dáva istú dávku slobody, aj keď sa nemôžeme dočkať, kedy sa znovu osobne stretneme,“ doplnila Nina a ďalej dodáva: „Členovia Hubertus Circle nám nesmierne pomáhajú a sú pripravení pomôcť novej generácii barmanov. Sme radi, že naša komunita drží spolu aj v týchto ťažkých časoch.“ Značka Jägermeister je totiž dlhodobým podporovateľom barmanskej a klubovej scény. 

Súčasťou barmanskej zostavy 2020 aj Slovák Lukáš Čabaj

Program Hurbertus Circle odštartoval v roku 2011 v Nemecku, celosvetovej podoby sa dočkal v roku 2018. V roku 2020, keď sa program vzhľadom na pandémiu po prvý raz konal online, rozšíril jeho rady aj Lukáš Čabaj zo Slovenska. V sérii žánrovo zameraných Master Classes a workshopov si spoločne s Jägermeister global brand ambasádorom Nilsom Boesom prehlbovali svoje znalosti a skúsenosti v oblasti mixológie.

Lukáš Čabaj Barman
Zdroj: Lukáš Čabaj

Nezabudni, ak sa aj ty chceš stať súčasťou svetovej barmanskej špičky, svoju prihlášku na tohtoročný Jägermeister Scholarship musíš vyplniť do 3. mája

Domov
Zdieľať
Diskusia