Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti TATRATEA.
26. apríla 2021 o 12:03
Čas čítania 1:28
Sponzorovaný obsah

Becca prijala výzvu od TATRATEA a zašla o krok ďalej. Čo objavila?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Poď aj ty objavovať nové čarovné miesta.

Miluješ prírodu a si v nej odmalička doma alebo si ju začal objavovať len nedávno? TATRATEA tu má pre teba ideálnu výzvu: Priprav sa na zážitky, ktoré sú skryté o krok ďalej. Musíš preto vystúpiť z komfortnej zóny, no stojí to za to. Čaká ťa odmena vo forme krásnych výhľadov alebo nádhernej nočnej oblohy, ktorú si užila aj Becca

Tatratea
Zdroj: TATRATEA

Objav miesta, ktoré sú očiam skryté

Všetci sa zhodneme na tom, že naša slovenská príroda je jedna z najkrajších. Či už sú to veľhory, tajchy, alebo doliny, na Slovensku je každý deň čo objavovať. Nikto však nemá rád davy turistov, čakanie na lanovku či preplnený rebrík v Slovenskom raji. Na jednej strane je skvelé, že turizmus na Slovensku prekvitá a aj my domáci sme objavili, že naša krajina je nádherná. Na druhej strane, ak človek hľadá relax, tak hluk, húfy ľudí, žiadne voľné parkovacie miesta či dlhé rady vôbec nie sú príjemnou skúsenosťou. Preto prijmi našu výzvu a priprav sa na zážitky, ktoré sú skryté o krok ďalej, spolu s TATRATEA, ktorý nemôže chýbať v batohu žiadneho dobrodruha.

Tatratea
Zdroj: TATRATEA

O krok ďalej, to je to neznáme miesto oslobodené od davov turistov, ktoré je často len za rohom, tam za tým kopcom, tam za tým jazierkom. O krok ďalej, to sú nové zážitky za hranicami tvojej komfortnej zóny. Či už je to noc strávená na kopci pod holým nebom, alebo len vo vlastnej záhrade. O krok ďalej, to sú aj nové chute vzdialené od klasických.

Čo Becca objavila vďaka výzve?

Každé ročné obdobie je výnimočné a ponúka nekonečné množstvo zážitkov. Becca sa s astrofotografom Tomášom vybrala pozorovať hviezdy v utajenej lokácii. Vo videu zistíš, kde sa hviezdy pozorujú najlepšie, aké vybavenie na to potrebuješ a aj to, že na oblohe je možné pozorovať až 4 000 hviezd voľným okom.

Zapoj sa do výzvy aj ty

Poď s nami posunúť vzťah ľudí a prírody O KROK ĎALEJ. Veď život sa začína tam, kde sa končí naša komfortná zóna. No a keď už sa rozhodneš prijať túto výzvu, priprav si drink vo forme take away, ktorý sa zrodil pod hviezdami a najlepšie si ho vychutnáš v skvelej spoločnosti.

Na prípravu hviezdneho prachu potrebuješ:

▫️ 40 ml TATRATEA 52 % ORIGINAL 

▫️ 20 ml čaju Earl Grey osladeného medom

▫️ čerstvú šťavu z polovice citróna

▫️ kolový nápoj

▫️ marshmallow alebo perník na ozdobu

Na hviezdy! Na vás!🥂 Pite zodpovedne.

Tatratea
Zdroj: Tatratea
Domov
Zdieľať
Diskusia