Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ZEK. 
22. apríla 2021, 18:28
Čas čítania 0:33
Sponzorovaný obsah

Európa chce byť do roku 2050 prvým uhlíkovo neutrálnym kontinentom. Čo pre to môžeš urobiť ty?

REFRESHER UDRŽATEĽNOSŤ
Uložiť Uložené

Nestačí len recyklovať a žiť udržateľne, dôležité sú aj tvoje rozhodnutia.

Dvadsiaty druhý apríl je Deň zeme. O planétu by sme sa však nemali starať len v tento deň. Práve naopak, každý deň je dôležitý. Možno síce recykluješ, vyhýbaš sa zbytočným nákupom, podporovaniu fast fashion, no to nestačí.  

Európa má cieľ stať sa do roku 2050 prvým uhlíkovo neutrálnym kontinentom a prispieť k tomu môžeš aj ty. Čo všetko pre to musíme urobiť a aké by to pre nás mohlo priniesť výhody? Dosiahnuť tento cieľ pomáha aj Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku

Zmenou životného štýlu môžeš k lepšiemu životnému prostrediu, lacnejšej elektrine, čistejšiemu vzduchu či zdravším potravinám prispieť aj ty. Nielen recykláciou, obmedzením podporovania neudržateľných firiem, ale aj svojím rozhodnutím. O aké rozhodnutie ide, ti v reportáži v našich najnovších Freshnews prezradí Ladislav Miko, vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. Dozvieš sa viac aj o činnosti tejto inštitúcie. 

Viac o aktivitách Zastúpenia Európskej komisie na SR
Domov
Zdieľať
Diskusia