Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 20:43
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Pitie piva a vína patrí k tradícii, ale marihuana nie. Oliver Andrásy má na znižovanie trestov svojský názor

OSOBNOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Podľa neho droga „nepatrí k našej kultúre“ a dúfa, že ani nikdy nebude.

Moderátor a humorista na dôchodku Oliver Andrásy opäť perlil na Facebooku. Tentoraz sa vyjadril k nedávno medializovaným informáciám o prípade 27-ročného Košičana Roba Džunka, ktorého za pár gramov marihuany odsúdili na 15 rokov väzenia, a k tomu, že koalícia má v pláne otvoriť debatu o zmierňovaní „drakonických“ trestov za držbu konopy.

Instagramový profil @tabulahanby, ktorý pravidelne zdieľa „nemilé komentáre od nemilých ľudí na sociálnych sieťach“, zverejnil komunikáciu z komentárovej sekcie na Facebooku medzi Andrásym a poslancom NR SR Petrom Osuským (SaS).

Odporúčané
Oliver Andrásy si myslí, že chytať ženy za zadok v telke je v poriadku: Maroš, drž sa a ži tak ako doteraz Oliver Andrásy si myslí, že chytať ženy za zadok v telke je v poriadku: Maroš, drž sa a ži tak ako doteraz 11. júna 2020, 10:29

Humorista sa vyhranil proti dekriminalizácii marihuany. Podľa neho totiž droga „nepatrí k našej kultúre“ a dúfa, že ani nikdy nebude. Pri argumente, že aj alkohol je droga, Andrásy napísal, že pitie vína a piva patrí k tisícročnej tradícii. „Samozrejme, s mierou,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia