Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Huawei. 
9. apríla 2021, 15:06
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

Tipni si, čo počúva Attila Végh, a vyhraj slúchadlá Huawei FreeBuds 4i v hodnote 79 eur

TECH ATTILA VÉGH HUAWEI
Uložiť Uložené

Stačí si tipnúť, čo počúva Attila Végh, a si v hre.

Najznámejší MMA fighter na Slovensku nezaprie povesť zabávača. Attila Végh najnovšie vtipným spôsobom prezradil čo-to o svojom hudobnom vkuse a spojil to s originálnou výzvou (nielen) pre svojich fanúšikov.

Attila Végh, Huawei, slúchadlá
Zdroj: Huawei

 
O Attilovi Véghovi je známe, že je fanúšikom netradičnej hudby. Na Valentína prekvapil zverejnením svojho romantického playlistu, v ktorom sa priznal, že okrem vtipného maďarského hitu počúva aj slovenských interpretov. V jeho mobile by si dokonca našiel aj skupinu Elán.

Na instagramovom účte značky Huawei oslovil fanúšikov s výzvou. V rámci nej sa s fanúšikmi podelil o to, na akej hudbe si fičí, a zároveň predstavil najnovšiu technologickú hračku. Attila aktuálne používa horúcu novinku – bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i.

„Slúchadlá sú pre mňa super, lebo sú bezdrôtové a štupľové. To znamená, že s nimi môžem robiť čokoľvek a ešte sa nestalo, že by mi vypadli z uší. Používam ich aj na tréningoch a vtedy, keď chcem, aby ma nikto nerušil. Iba si spustím ANC a môžem sa plne sústrediť,“ pochvaľuje si víťaz Zápasu storočia.

Attila Végh, Huawei, slúchadlá
Zdroj: Huawei


ANC je špeciálna funkcia, ktorá potláča okolitý hluk a dokáže majiteľa slúchadiel izolovať od ruchov okolitého sveta. A čo je najlepšie? Môžeš si ju vyskúšať, aj keď tieto slúchadlá ešte nemáš. Stačí si pustiť Attilovo video so spomínanou výzvou a pochopíš:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Huawei Mobile CZ/SK (@huaweimobileczsk)

Nič nepočuješ? Presne o to ide! Takto totiž funguje funkcia potlačenia hluku, ktorou sa môžu pochváliť štýlové „štuple“ od Huawei – ako jediné vo svojej kategórii. Stačí zapnúť funkciu ANC a môžeš si nerušene vychutnávať svoje obľúbené songy bez toho, aby ťa rušili hlasné domáce rozhovory, zvuky ulice či spolucestujúci v MHD.


FreeBuds 4i prišli do predaja len nedávno a svojimi parametrami urobili medzi cenovo dostupnými slúchadlami poriadny prievan: na jedno nabitie vydržia hrať až 10 hodín a štýlové nabíjacie puzdro im doplní šťavu bleskovou rýchlosťou. Stačí 10 minút nabíjania a môžeš ich používať až ďalšie 4 hodiny.

Attila Végh, Huawei, slúchadlá
Zdroj: Huawei
Ak sa chceš zapojiť do Attilovej výzvy, tipni si jeho odpovede na tri otázky nielen o hudbe, ktoré dostal vo videu. Svoje tipy napíš do komentára pod videom na Instagrame a automaticky si v hre o 3x Huawei FreeBuds 4i v hodnote 79 eur. Pozor, možnosť zapojiť sa a vyhrať máš len do stredy 14. apríla do polnoci.
Domov
Zdieľať
Diskusia