Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 20:59
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Matovič tvrdí, že Ježiš „porušil zákaz vychádzania, aby medzi ľudí rozšíril vírus nádeje“. Vyzýva Slovákov, aby sa nechali nakaziť

NEWS
Uložiť Uložené

Bývalý predseda vlády Igor Matovič napísal status, v ktorom Slovákov vyzýva, aby sa orientovali na vieru.

Igor Matovič sa po približne dvoch dňoch vrátil na Facebook, aby pri príležitosti najväčšieho kresťanského sviatku odovzdal Slovákom svoje posolstvo. Veľkú noc sa rozhodol spojiť s pandémiou a výsledkom je prirovnanie šírenia vírusu k šíreniu nádeje. 

„Porušil zákaz vychádzania, aby medzi ľuďmi rozšíril vírus nádeje, lásky a odpustenia. Pandémia trvá už dvetisíc rokov a má miliardy obetí. Nechajte sa nakaziť ,),“ vyzýva bývalý premiér. 

Odporúčané
Selfie Andreja Danka s holiacim strojčekom pobláznila internet. Ostrihám vás všade je adaptácia na esemesky so Zsuzsovou Selfie Andreja Danka s holiacim strojčekom pobláznila internet. Ostrihám vás všade je adaptácia na esemesky so Zsuzsovou 4. apríla 2021, 13:16

Matovič na sociálnej sieti od vypuknutia vládnej krízy často neprispieva – aj koaliční partneri hovorili, že online komunikácia je jedným z prvkov dokazujúcich jeho neschopnosť riadiť krajinu. Ešte pred príspevkom o Veľkej noci sa Matovič lúčil fotkou s premiérskou kanceláriou, ktorú odovzdával Eduardovi Hegerovi. Prvého apríla pridal vtip o tom, ako sa Boris Kollár stane ministrom práce. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia