Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je PR správa spoločnosti Futurino
2. apríla 2021, 17:50
Čas čítania 4:27
Sponzorovaný obsah

10 tipov na super darčeky pre manžela nielen na narodeniny

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na spôsobe nákupu a dávania darov záleží, a čo je dôležitejšie, to, čo darujete a ako darujete, môže vytvárať vo vzťahu správnu dynamiku.

Pre pána, ktorý vie, čo chce, je notoricky ťažké nakupovať. Je pravdepodobné, že ak sa mu niečo páči, kúpi si to (a hneď vo viacerých farbách). Ale aj ten najštýlovejší muž vášho života by mohol využiť jeden z našich tipov, či už je to športový fanúšik, masterchef, umelecký rojko alebo tvrdý biznismen. Pretože nech už je čokoľvek, ak má vzťah k určitým veciam, vždy je priestor na ďalšie. Ale ešte predtým, ako sa k nim dostaneme, prezradíme vám tri pravidlá, ktoré musíte poznať pred kúpou akéhokoľvek darčeka mužovi.

Darček
Zdroj: Inna Zakharchenko/shutterstock.com

Na spôsobe nákupu a dávania darov záleží, a čo je dôležitejšie, to, čo darujete a AKO darujete, buď nastavuje medzi vami a mužom správnu dynamiku, alebo nie. To, čo dávate a ako to dávate, môže spôsobiť, že sa v mysli muža budete javiť ako „nízka hodnota“ alebo „vysoká hodnota“. To vás neurobí menej hodnou, ale formuje to existujúce spojenie, ktoré máte s týmto mužom.

Niektoré dary sú jednoducho zlé, aj keď zámer bol čistý. Dôvod je jednoduchý. Muži vo svojom mužskom elemente vidia hodnotu v úplne iných veciach ako my ženy. Aby ste ponúkli najlepšiu hodnotu, keď obdarúvate „maskulínnu dušu“, je dôležité, aby ste cítili a vedeli, čo je pre neho hodnota. Pamätajte, že existujú darčeky, ktoré muži intuitívne oceňujú, a sú také darčeky, ktoré intuitívne neoceňujú. Áno, môže byť ťažké odhadnúť, aký darček pre muža na narodeniny alebo akúkoľvek inú príležitosť kúpiť. V dnešnej dobe už toľkí z nás majú všetko, čo potrebujú, a je ľahké kúpiť niečo, o čom „si myslíte“, že by to stálo za to, ale muž vášho života to bude vidieť ináč.


A ak si prečítate tieto 3 pravidlá a uvedomíte si, že ste urobili chyby, je to v poriadku! Vy, ja a každá žena na planéte sme ich tiež spravili. Chyby sú darom. Bez chýb nemôžete cítiť úplné uspokojenie z toho, že veci sú v poriadku.


Tu sú 3 pravidlá, ktoré musíte poznať, než kúpite darček pre muža:

1. Keď utratíte viac, neznamená to, že ako žena získate na hodnote

Takže... prečo voliť drahšiu možnosť? Prečo minúť majetok na muža, aj keď máte toľko peňazí ako Paris Hilton? Existuje vôbec dobrý dôvod? Ak sa chcete podvedome chváliť schopnosťou minúť veľa, potom nie ste skutočne v súlade so svojou ženskou energiou. Namiesto toho sa pravdepodobne len veľmi snažíte dokázať, že ste „hodná“. Predvádzať svoju schopnosť minúť veľa nezapôsobí na dominantného muža. Zapôsobí to na submisívnejšieho muža alebo muža, ktorý hľadá bohatú ženu.

2. Kúpa viacerých darov znižuje hodnotu každého jedného

Myšlienka je jednoduchá. My ľudia všeobecne radi nadobúdame, viac máme, cítime uspokojenie z „vlastníctva“ hmotných statkov v našom živote. Toto pravidlo je však v praxi veľmi protirečivé. A... premýšľajte o tom: ak máte 50 šperkov, robí to každý kúsok zvláštnejším? Alebo máte jeden či dva obľúbené šperky, ktoré nosíte stále? Muž (a naozaj každý) si bude pamätať dar, čo pre neho niečo znamená. Nebude si pamätať dvadsať položiek, ktoré sú zbytočné a nezmyselné. Čím viac niečoho dostaneme, tým je to menej cenné. A toto sa deje podvedome. Pri darovaní je dôležitejšie mať na niekoho emocionálny vplyv ako naňho zapôsobiť obrovským množstvom darčekov, ktoré ste mu dali. Pamätáte si frázu „menej je viac“?

Darček
Zdroj: Khosro/shutterstock.com

3. Ak darujete darček, urobte z neho darček užitočný

Pokiaľ ide o darovanie darčekov, je lákavé kúpiť mužovi niekoľko kúskov oblečenia... alebo kolínsku či novú peňaženku... pretože to sú najjednoduchšie možnosti. Ak mu chcete kúpiť AKÚKOĽVEK z týchto vecí, uistite sa, že to má kontext a že to nie je len nejaké „extra“ na vrchole všetkých tých ostatných košieľ, tričiek alebo peňaženiek, ktoré má. Napríklad ak viete, že sa v januári chystá na túru s kamarátmi a nemá žiadne turistické vybavenie, potom sú turistické nohavice praktickým darčekom. Je tomu tak preto, lebo jemu v januári slúžia na osobitný účel a dokazujú, že mu rozumiete.

 
Kúpiť darček pre muža, ktorý si bude vážiť, môže byť ťažká úloha, ale podľa týchto jednoduchých pravidiel určite dokážete kúpiť darček, ktorý bude milovať. Doprajte mu niečo zvláštne a jedinečné a prinúťte ho uvedomiť si, ako veľa pre vás znamená. Inšpirujte sa nasledujúcimi tipmi.

10 tipov na super darčeky pre muža vášho života

Ani na sekundu si nemyslite, že sme sem zahrnuli nejaké škaredé kravaty alebo svetre (škaredé vianočné svetre sú jedna vec a všeobecne tragické svetre sú druhá). Napriek tomu, že sa to zdá, a napriek tomu, čo ste možno počuli v denných talkshow, muži nie sú všetci rovnakí. Takže je čas, aby sme prestali pre nich nakupovať, akoby boli. V duchu vytvorenia lepšieho  zážitku z darovania pre všetky zúčastnené strany sme zhromaždili túto kolekciu jedinečných darčekov pre mužov, aby sme vám pomohli nájsť dokonalý dar pre všetkých rozmanitých mužov vášho života.

1. Duálna bezdrôtová nabíjacia podložka 2 v 1 so stojanom iWatch

Úplne bezdrôtová nabíjačka pre všetky jeho kompatibilné zariadenia je dokonalým darčekom, ak ho zaujíma akákoľvek špičková technológia. Navyše sa môže tiež použiť ako držiak na šperky a kľúče.

2. Pletený náramok z pravej kože

Ak rád nosí šperky, prepletaný náramok z kože vydrží veľmi dlho. Takisto nie je príliš nápadný, takže ho môže nosiť každý deň.

3. Audio slnečné okuliare BOSE

Bose's Frames kombinuje Bluetooth slúchadlá so slnečnými okuliarmi, takže blokujú slnko pri počúvaní jeho obľúbenej hudby cez minireproduktory. To je skutočne futuristický technologický darček a v lete ho zaručene ocení.

Darček
Zdroj: FXQuadro/shuttertock.com

4. Nintendo NES Classic Edition

Vráťte ho späť do 80. rokov pomocou retro inšpirovaného systému NES, ktorý je nabitý iba tými najlepšími videohrami: Donkey Kong, Super Mario Bros., Zelda a ďalšími.

5. Apple Watch Series 6

Darujte mu inteligentné hodinky, ktoré ho udržia zdravého a... presného. Môže s nimi využívať Apple Fitness+, monitorovať srdce a pľúca a prispôsobiť si individuálne ciferník. A to je len zlomok toho, čo tieto hodinky dokážu.

6. Oculus Quest 2 okuliare na virtuálnu realitu

Virtuálna realita je prístupná pre všetkých s prekvapivo dostupnou (na Slovensku trocha drahšou) náhlavnou súpravou Oculus Quest 2 – konečne. Existuje množstvo hier, ktoré sa dajú s touto vecou hrať, ale okrem toho sa to premietne do jeho fitnes rutiny a dokonca aj do, zo streamovacích služieb známeho, „binge-watching“.

 7. Ultraľahká páperová bunda

Vedecky povedané, je nemožné, aby štýlový muž vlastnil príliš veľa búnd. Jednou z nich by mohla byť ľahká puffer bunda, prechodný kúsok, ktorý si oblečie všade.

8. Hodinky Q Timex Reissue

Dajte mu klasický kúsok, a to myslíme v pravom zmysle slova. Spoločnosť Timex sa vrátila do roku 1979, aby rozšírila a znovu vydala tieto hodinky inšpirované potápaním na každodenné nosenie v roku 2021. Vyzerajú tak, že stoja balík – ale nie.

 9. Kamera do auta Dash Cam Mini

Pretože musí byť chránený počas jazdy a pretože táto kamera Garmin je taká malá, že nebude prekážať na prednom skle.

10. Nožík Damascus Guthook Hunter

Tento nôž bol vyrobený pre poľovníkov. Ak ním váš muž nie je, je skutočne užitočný aj inými spôsobmi. A z jeho absolútne vražedného vzhľadu nadobudne dojem, že by s ním hravo zvládol aj dobu ľadovú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia