Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. marca 2021, 14:40
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Zsuzsová píše listy z väzby prezidentke aj Borisovi Kollárovi. Sťažuje sa na Daniela Lipšica, vraj sa bojí o život

NEWS
Uložiť Uložené

Alena Zsuzsová bude vo väzbe minimálne do novembra, rozhodol súd. Obvinená je z objednávky vraždy prokurátorov.

Blízka kamarátka Mariana Kočnera Alena Zsuzsová napísala z väzby dva otvorené listy, ktoré adresovala prezidentke, ministerke spravodlivosti, ale aj generálnemu prokurátorovi a generálnemu riaditeľovi ZVJS. Informuje o tom denník Plus jeden deň, ktorý zverejnil aj oba rukou písané listy.

V prvom z listov píše, že počas jej pobytu v Ústave na výkon väzby v Prešove sa o ňu starajú dobre. „Počas pobytu v Ústave na výkon väzby (ÚVV) Prešov neboli nikdy porušené moje práva a nebolo mi ani ublížené žiadnym príslušníkom ZVJS,“ napísala Zsuzsová. S tým, že jej nikdy nebolo ublížené verbálne ani fyzicky. Zdôrazňuje, že nemá voči svojmu pobytu vo väzbe v Prešove žiadne výhrady.

Zsuzsová
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Druhý list už adresovala okrem spomínaných štyroch adresátov aj predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi. Rovnako v ňom zdôrazňuje, že chce, aby sa dozvedeli o jej pocitoch aj médiá a široká verejnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia