Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Samsung.
26. marca 2021, 16:12
Čas čítania 1:26
Sponzorovaný obsah

Nový Samsung Galaxy v pastelových farbách nie je len pre dievčatá. Odolá vode aj prachu a prekvapí skvelými funkciami

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

K novým telefónom zo série A môžeš teraz získať obľúbené slúchadlá Galaxy Buds+.

Samsung v týchto dňoch doplnil svoju abecedu mobilných telefónov hneď o tri áčka v podobe telefónov Samsung Galaxy A52, A52 5G a A72, ktoré prinášajú nové funkcie a parametre hodné známky A. Najrýchlejším z vás navyše pri ich zakúpení poskytne špeciálny bonus.

Bezdrôtové slúchadlá ako bonus

Všetky tri nové modely si už môžeš kúpiť v e-shope samsung.sk a u vybraných predajcov elektroniky. Prví kupujúci nových smartfónov Galaxy A52, A52 5G alebo A72 k nim môžu získať bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+. Treba sa však poponáhľať, pretože akcia platí do 11. apríla 2021 alebo do vypredania zásob. Podmienkou získania bonusu je registrácia zakúpeného smartfónu v mobilnej aplikácii Samsung Members do 18. apríla 2021, a to výhradne prostredníctvom zariadenia, na ktoré chceš bonus uplatniť. Podrobné informácie, pravidlá a možnosť zakúpenia nájdeš na stránke samsung.sk.

mobil, telefón, smartfón, samsung, samsung galaxy
Zdroj: Samsung

Prečo vsadiť na áčko?

Nové modely Galaxy A vynikajú sviežim, jednoduchým a účelným dizajnom. Základným prvkom nového vyhotovenia je tenký rámik a minimalistický priestor na fotoaparát. Telefóny sú dostupné v trendových matných farbách – čiernej, bielej, modrej a fialovej.

Technickými detailmi ťa nebudeme nudiť, podstatné je, že sa môžeš tešiť na výborné ostré snímky aj video. Za pozornosť stojí funkcia 4K Video Snap, s ktorou natáčaš video v rozlíšení 4K a jednotlivé sekvencie môžeš ukladať ako samostatné snímky. Program Scene Optimizer využíva umelú inteligenciu na automatické nastavenie fotografických parametrov pre 30 kategórií (napríklad jedlo, krajina či domáci maznáčikovia), preto v každej situácii vykúzliš fotku ako profesionál.

mobil, telefón, smartfón, samsung, samsung galaxy
Zdroj: Samsung

Nechýba optický stabilizátor, takže žiadne roztrasené zábery, a nočný režim zabezpečí ostré fotografie aj v úplnej tme. Perfektný Super AMOLED displej zobrazí aj rýchle pohyby maximálne plynulo.

Hudba naplno

Ak máš rád hudbu, určite oceníš funkciu Music Share, ktorá umožňuje synchronizovať tvoje áčko s telefónom kamaráta a zdieľať audio bez pripojenia k reproduktorom. Vďaka funkcii Buds Together je možné k jednému smartfónu pripojiť dvoje slúchadiel Galaxy Buds. Fotky a videá jednoducho zdieľaš s funkciou Quick Share.

Odolnosť a výdrž sú prvoradé

Nové telefóny Galaxy A52, A52 5G i A72 sú výbornou voľbou, aj keď si dobrodružnejšia povaha. Sú totiž odolné voči vode aj prachu. Navyše vďaka veľkokapacitným batériám vydržia bez nabíjačky aj dva dni. A čo je veľkým bonusom, model Galaxy A52 5G zaručí, že tvoje pripojenie do internetu bude na najvyššej úrovni.

mobil, telefón, smartfón, samsung, samsung galaxy
Zdroj: Samsung

Ak chceš vedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočuj si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.

Domov
Zdieľať
Diskusia