Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah  MTF STU.
18. marca 2021, 8:44
Čas čítania 0:31
Sponzorovaný obsah

Na tejto fakulte dostaneš štedré štipendium a s uplatnením sa po škole nebudeš mať problém (Kam na výšku)

REFRESHER TRNAVA
Uložiť Uložené

Materiálovotechnologická fakulta STU v Trnave je aj miestom vzniku prvého univerzitného vedeckého parku na Slovensku.

Seriál Kam na výšku je späť! Ak si si ešte nepodal prihlášku na vysokú školu, možno to po pozretí tohto videa zmeníš. Tentoraz sme sa vybrali do Trnavy na Materiálovotechnologickú fakultu STU, ktorej študenti po ukončení štúdia nemajú problém s uplatnením sa.

Materiálovotechnologickú fakultu tvorí moderný vysokoškolský kampus, ktorý navyše ponúka pre svojich študentov aj ubytovanie v dvoch internátoch, moderné učebne vybavené výpočtovou technikou, špičkové laboratóriá a skriptá v elektronickej forme úplne zadarmo. Navyše každý študent, ktorý nastúpi na daný odbor, automaticky dostáva odborové štipendium.

Prijímacie konanie na fakultu prebieha bez skúšok a svoju prihlášku môžeš zaslať do konca marca. Prvý ročník štúdia MTF STU je možné absolvovať dokonca aj v Dubnici nad Váhom. No a ak si myslíš, že na fakulte študujú prevažne chlapci, si na omyle. Viac sa dozvieš vo videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia