Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Dominik Vetrák
9. marca 2021, 20:51
Čas čítania 1:51

Recenzia: Pacific Rim: Black

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Recenzia: Pacific Rim: Black
Zdroj: Netflix, Inc.

Na Netflix sa dostalo 7-dielne anime o tom, ako ľudia prežili apokalypsu Kaijuu v Austrálii.

Pacific Rim vyšiel v roku 2013 a potešil každého malého aj veľkého chlapca. Guillermo del Toro proti sebe postavil obrovské príšery Kaiju z inej dimenzie a ľuďmi vyrobených robotov menom Jaeger. Jedného Jaegera musia ovládať dvaja ľudia, ktorí k sebe musia mať veľmi blízko, keďže si v drifte čítajú myšlienky a vidia spomienky toho druhého. Drift je stav, keď sú prepojení mysľou a spoločne ovládajú obrovské mechanické stroje na zabíjanie Kaiju. 

Na pokračovanie sme čakali dlhých päť rokov, no čakanie za to skutočne nestálo. Otrasné postavy, slabý príbeh, škaredší vizuál a vlastne úpadok kvality v každom aspekte. Pacific Rim: Uprising prepadol, aj čo sa týka finančného zisku, a tak sme sa obávali, že značka je mŕtva. A aj keď sa možno tak skoro (ak vôbec) nového celovečerného filmu nedočkáme, Netflix vytvoril anime seriál.

7. marca 2021, 14:30 Čas čítania 23:17 Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor)

Animovaný seriál Pacific Rim: Black je produkovaný japonskými tvorcami, takže žánrovo ide o anime. Dej sa odohráva v Austrálii niekoľko rokov po druhom filme, keď kontinent ovládli Kaiju a ostali na ňom len nejaké vojenské zložky a priekupníci či civilisti, ktorí sa nestihli evakuovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia