Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s TV Markíza.
1. marca 2021, 16:03
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Čo bizarné sa stalo mladým Slovákom cez online hodinu?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Mladých Slovákov sme sa v uliciach pýtali na zážitky z online vyučovania. Všetkým už chýbajú školské lavice aj spolužiaci.

Na Markíze sa dnes začína druhá séria úspešného seriálu Pán profesor. Všetko nasvedčuje tomu, že počas niekoľkých najbližších týždňov až mesiacov budeme seriálovým študentom závidieť školské lavice, do ktorých v dôsledku pandémie nemôžeme zasadnúť. Pri tejto príležitosti sme s negatívnymi testami a kvalitnými FFP2 respirátormi vybehli do ulíc, aby sme sa mladých Slovákov opýtali, či im chýba škola a ako zvládajú online vyučovanie. 

Pre niektorých vysokoškolákov je to už skoro rok, čo nemajú možnosť vidieť svojich spolužiakov naživo, lepšie na tom nie sú ani niektorí stredoškoláci. 

Prezradili nám, že sa nevedia dočkať, kedy budú môcť opäť študovať prezenčne. Niektorí sa sťažujú na kvalitu online vyučovania, iní nám prezradili aspoň zopár vtipných príhod. Sleduj video a do komentárov nám napíš, ako hodnotíš online štúdium ty. 

Odporúčané
Slovenskí gymnazisti sa ocitli v base. Seriál Pán profesor má veľkolepý návrat Slovenskí gymnazisti sa ocitli v base. Seriál Pán profesor má veľkolepý návrat 1. marca 2021, 10:33
Domov
Zdieľať
Diskusia