Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
28. februára 2021 o 20:47
Čas čítania 0:54

Poslankyňa Romana Tabak odletela na dovolenku do exotického Dubaja. Vraj si chce oddýchnuť, nie sa mediálne prezentovať

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vládna poslankyňa priletela do Dubaja, ale dovolenku priamo v Dubaji netrávi.

Krátka dovolenka v Spojených arabských emirátoch. Poslankyňa najsilnejšej vládnej strany OĽaNO Romana Tabak odletela na dovolenku do Dubaja, odkiaľ sa podľa svojich slov presunula do inej destinácie, kde bude tráviť najbližšie dni na dovolenke. 

25. februára 2021 o 15:16 Čas čítania 1:14 Slovákov znechutila Cibulkovej dovolenka na Maldivách, ktorou sa chváli na Instagrame. Hrdinovia z prvej línie si zaslúžia oddych? Slovákov znechutila Cibulkovej dovolenka na Maldivách, ktorou sa chváli na Instagrame. Hrdinovia z prvej línie si zaslúžia oddych?

Tabak odišla na dovolenku práve v týchto dňoch, pretože ju dlhšie plánovala na základe harmonogramu Národnej rady SR. Zo stories zverejnených na Instagrame vyplýva, že nechcela zmeškať žiadnu schôdzu parlamentu ani zasadnutie výboru, a tak v čase voľna odcestovala za hranice. „Cestovanie do zahraničia podlieha v súčasnosti prísnym bezpečnostným aj hygienickým kritériá, ktoré dodržiavam,“ vysvetlila na Instagrame.

Stories, ktoré poslankyňa Romana Tabak zverejnila na svojom Instagrame.
Stories, ktoré poslankyňa Romana Tabak zverejnila na svojom Instagrame. Zdroj: Romana Tabak/Instagram

Napriek súčasnej epidemiologickej situácii na Slovensku tak poslankyňa nevidela dôvod, prečo by vycestovať nemala. „Samotné cestovanie do zahraničia zakázané nie je a v predošlých mesiacoch absolvovali takéto dovolenky viacerí poslanci z koaličných aj opozičných strán,“ uvádza na sociálnej sieti. Naráža tak zrejme na dovolenky Roberta Fica či Richarda Sulíka, ktorí oddychovali v Dominikánskej republike, ale aj práve v Dubaji.

13. januára 2021 o 9:30 Čas čítania 6:35 Aj 3 000 € za osobu na 7 dní. Ľudia zo Slovenska pred lockdownom utekajú do exotiky, na Silvestra potrebovali niekoľko lietadiel Aj 3 000 € za osobu na 7 dní. Ľudia zo Slovenska pred lockdownom utekajú do exotiky, na Silvestra potrebovali niekoľko lietadiel

Namiesto pridávania fotiek na sociálne siete však Tabak vyhlásila, že si do Spojených arabských emirátov prišla len oddýchnuť, nie sa mediálne prezentovať. 

Na margo dovolenky svojej kolegyne z poslaneckého klubu stihol na Instagrame zareagovať poslanec OĽaNO Andrej Stančík, podľa ktorého takéto výlety do exotiky nepôsobia ako dobrý príklad pre verejnosť. „V čase krízy a ťažkej situácie by politici mali ísť príkladom, nie dovolenkovať v exotike,“ poznamenal so slovami, že mu nezáleží na tom, či ide o Fica, Sulíka alebo Tabak.

Domov
Zdieľať
Diskusia