Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2021, 20:33
Čas čítania 0:59
Katarína Danková

Burberry jeseň/zima 2021: Prvá čisto pánska kolekcia inšpirovaná prepojením človeka a prírody

MÓDA BURBERRY
Uložiť Uložené

Na tohtoročnom londýnskom fashion week-u sa predstavila aj tradičná anglická značka. Priniesla pánske modely späté s prírodou a dávkou odvahy objavovať svet.

Riccardo Tisci po takmer troch rokoch od svojho vymenovania na pozíciu kreatívneho návrhára značky Burberry prichádza s čisto mužskou kolekciou na jeseň/zimu 2021 s názvom „Úniky“.

Odporúčané
Dokáže Riccardo Tisci vytiahnuť Burberry na vrchol módneho priemyslu? Dokáže Riccardo Tisci vytiahnuť Burberry na vrchol módneho priemyslu? 8. septembra 2018, 16:18

Na všetkých modeloch tejto slávnej anglickej značky ako trenchcoaty, bombery, kabáty, mikiny, cargo nohavice a podobne, sú prítomné strapce, plisé, či iné vyčnievajúce prvky, ktoré navrhol dizajnér tak, aby odrážali pohyb a aktivitu.

„Touto kolekciou som chcel vzdať úctu vzťahu medzi nami ľuďmi a prírodou, v ktorej sa môžeme oslobodiť a spojiť sa v hľadaní nových foriem vyjadrenia,“ uvádza Riccardo Tisci na margo novej kolekcie. „Keď som nad týmto rozmýšľal, ohúrila ma rozsiahlosť britského remesla a pohyb v exteriéri začiatkom 20. storočia, kedy sa ľudia vyberali skúmať neznáme časti krajiny.“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Burberry (@burberry)

Domov
Zdieľať
Diskusia