Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2021, 12:21
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

Po porazení zločinu sa treba poutierať. Soňa z benzínky si vyslúžila rešpekt českej firmy vo vtipnej reklame

NEWS BRATISLAVA POKUS O LÚPEŽ NA BRATISLAVSKEJ PUMPE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Prípad zadržaného lupiča z bratislavskej benzínky bude na sociálnych sieťach ešte dlho rezonovať.

Soňa z benzínovej pumpy v Bratislave sa zo dňa na deň stala hviezdou Česka aj Slovenska. Táto 36-ročná Češka dokázala vynaliezavo zadržať lupiča z pumpy až do príchodu policajtov vďaka orálnemu sexu, a tak jej kreativitu teraz postupne oceňujú muži zákona, bežná verejnosť, ale najnovšie sa pridali už aj miestne firmy.

Odporúčané
Soňa, ktorá orálnym sexom zadržala lupiča na pumpe, policajtom povedala, nech si ho berú, lebo už viac nevládze Soňa, ktorá orálnym sexom zadržala lupiča na pumpe, policajtom povedala, nech si ho berú, lebo už viac nevládze 29. januára 2021, 7:52

Jednou z prvých lastovičiek sa stala česká firma Sheron, ktorá vznikla u našich susedov ako rodinný podnik a dodnes sa venuje výrobe doplnkov do áut.

V portfóliu majú okrem olejov či mazív aj hygienické vlhčené utierky na jedno použitie, ktoré  využili v novej vtipnej reklame. Človeka však pri pohľade na ňu napadne, či situáciu tak trochu nezneužili na svoju propagáciu so sexistickým podtónom.

Nezáleží na tom, zda jste se zrovna hrabali pod kapotou nebo jste vlastním tělem bránili lupiči v útěku z čerpací stanice. 😎 SHERON Ubrousky na ruce vás zbaví veškeré špíny! 😁👉 bit.ly/Ubrousky_na_ruce

Posted by SHERON on Thursday, January 28, 2021

Na svoj Facebook zavesili fotku ženy pred benzínovou pumpou, ktorá si z úst utierkami stiera nečistoty. „Nezáleží na tom, či ste práve hrabali pod kapotou alebo ste vlastným telom bránili lupičovi v úteku z čerpacej stanice,“ skonštatovala firma a všetkým odporučila svoje utierky. Tie vraj dokážu človeka zbaviť akejkoľvek špiny.

O príbehu Sone z bratislavskej benzínky sa čoraz viac píše práve v Česku, pretože odtiaľ bojovníčka proti zločinu pochádzala. V komentároch sa na reklame zopár ľudí dobre pobavilo a jeden z nich ju zhodnotil slovami: „Tu sa toho markeťáci neboja.“

Domov
Zdieľať
Diskusia