Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021 o 18:21
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger je ultimátny akčný hrdina. Herec vyhral v detailnej analýze zabíjania, hláškovania či bitiek

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V rebríčku nájdeš aj 3 ženské hrdinky.

Arnold Schwarzenegger je Posledný akčný hrdina už vyše 30 rokov a po novom je aj Ultimátny akčný hrdina. Tento titul mu pridelila webstránka BeVictor.com. Tí analyzovali 5 najakčnejších a najväčších filmov spomedzi 10 najobľúbenejších akčných hrdinov Hollywoodu. Brali do úvahy zabíjanie, bitky, koľko úderov inkasovali a koľko rozdali, koľko zbraní používali, aké hlášky vymysleli, aké autá riadili, koľkokrát oklamali smrť a podobne.

Odporúčané
Život Arnolda Schwarzeneggera: Otec nacista ho týral. Herec mu neprišiel ani na pohreb Život Arnolda Schwarzeneggera: Otec nacista ho týral. Herec mu neprišiel ani na pohreb 30. júla 2022 o 12:30

Zoznam 10 najväčších akčných hercov je však veľmi otázny. Nevieme, čo v ňom robia herečky, ako Michelle Rodriguez, Michelle Yeoh či Pam Grier, zatiaľ čo chýbajú herci ako Vin Diesel, Jackie Chan, Clint Eastwood, Dwayne Johnson, Keanu Reeves, Kurt Russell a mnohí, mnohí ďalší. Výber týchto 10 hercov aspoň ukazuje nejaké zábavné štatistiky.

Všetky ankety a rebríčky sú ale aj tak nepodstatné. Ak vezmeme do úvahy množstvo akčných filmov, ich význam v kinematografii, ich ikonickosť a kvalitu, vždy pôjde o súboj medzi Arnoldsom Schwarzeneggerom a Sylvesterom Stalloneom. Arnie nakoniec túto anketu aj vyhral. Zdá sa, že je úplne jedno, aké pravidlá si zvolíš. Arnie tento titul vyhrá zakaždým a celkom oprávnene. 

Domov
Zdieľať
Diskusia