Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2020, 17:25
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Adela Vinczeová varuje Slovákov: Nakazila som svojich rodičov, teraz otca previezli do nemocnice. Ten predtým koronu spochybňoval

NEWS ADELA VINCZEOVÁ (BANÁŠOVÁ) VIKTOR VINCZE
Uložiť Uložené

Známa moderátorka s manželom nahrala video, ktoré zdieľala na Instagrame.

Adela Vinczeová spolu so svojím manželom Viktorom Vinczem natočili video, v ktorom na Instagrame vyzývajú všetkých Slovákov, aby boli tieto Vianoce mimoriadne opatrní.

Reaguje tak na hospitalizáciu jej otca Jozefa Banáša, ktorého museli previezť do nemocnice na Kramároch napriek tomu, že je vo svojich 72 rokoch vo výbornej kondícii, mohol by podľa nej zabehnúť polmaratón a nemá žiadne pridružené diagnózy.  

Odporúčané
Zomrel otec Ľuboša Blahu, podľa Eduarda Chmelára bojoval s koronavírusom Zomrel otec Ľuboša Blahu, podľa Eduarda Chmelára bojoval s koronavírusom 22. decembra 2020, 17:04

Adela vo videu hovorí, že ju za takéto video nikto neplatí, len chce ostatných varovať, aby koronavírus nezľahčovali a nespochybňovali, pretože sa im ľahko môže stať, že skončia v nemocnici na kyslíku, alebo nakazia svojich najbližších. 

„Ukážte video vašej rodine, ktorá chystá veľké návštevy. Alebo ho pustite známym či kamarátom, ktorí stále neveria alebo pochybujú,“ píšu manželia. Obaja nedávno oznámili, že sa koronavírusom nakazili a ochorenie medzitým prekonali.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Viktor Vincze (@viktorvincze)

Moderátorka spomenula aj fakt, že jej otec Jozef Banáš v posledných mesiacoch koronavírus verejne zľahčoval, spochybňoval opatrenia, ktoré vláda zaviedla, a označoval testovanie či obmedzenia za strašenie zo strany štátu. „Jeden z pochybovačov totiž leží od včera na kyslíku,“ skonštatoval Viktor Vincze vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Adela priznala, že sa v uplynulých týždňoch možno nesprávala tak obozretne, ako mala. Na návšteve u svojich rodičov nenosila rúško, lebo si myslela, že sa predsa pravidelne testuje, a tak uznala, že ich zrejme nakazila ona sama. A jej otec teraz leží na Kramároch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia