Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. decembra 2020, 17:04
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Zomrel otec Ľuboša Blahu, podľa Eduarda Chmelára bojoval s koronavírusom

NEWS ĽUBOŠ BLAHA
Uložiť Uložené

Podpredseda strany Smer-SD sa dnes cez Facebook rozlúčil so svojím otcom, ktorý zomrel vo veku 75 rokov.

Podpredseda strany Smer Ľuboš Blaha na Facebooku informoval o smrti otca. V emotívnom statuse popisuje, čo ho otec naučil a v akých situáciách pri ňom stál. „S hlbokým zármutkom oznamujem, že dnes v skorých ranných hodinách nás vo veku 75 rokov navždy opustil môj milovaný otec Milan Blaha, známy slovenský novinár, spisovateľ a člen Rady pre vysielanie a retransmisiu,“ uvádza poslanec. 

Podľa Eduarda Chmelára bojoval Milan Blaha s koronavírusom. „Milan, budeš strašne chýbať. Vedel som, že si chorý, vedel som, že si v nemocnici, vedel som, že bojuješ s covidom a navždy mi bude ľúto, že si mi už nestihol zdvihnúť telefón,“ uvádza neúspešný prezidentský kandidát, ktorý tento rok kandidoval aj v parlamentných voľbách so stranou Socialisti. 

Milan Blaha bol novinárom, moderátorom, ale aj rádiovým hlásateľom, ktorý mal po revolúcii blízko k Vladimírovi Mečiarovi a HZDS, neskôr spolupracoval think tankom ASA, ktorý mal blízko Ficovej strane Smer. 

Členovia strany Smer sa dlhodobo ku koronavírusu nestavajú zodpovedne. Samotný Ľuboš Blaha na proteste 17. novembra chodil na verejnosti bez rúška, rovnako sa tak aj fotil so svojimi prívržencami. Rúško si s predsedom Ficom zložili aj v momente, keď spievali hymnu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia