Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti púpava development, s.r.o. 
15. decembra 2020, 15:48
Čas čítania 2:10
Sponzorovaný obsah

Dokonalé bývanie? Nová rezidenčná štvrť v Nitre od toho nemá ďaleko

ZAUJÍMAVOSTI BÝVANIE NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

Spája sa tu dokonalý pokoj vidieka a do centra mesta to máš doslova na skok.

Pri hľadaní bývania zisťuješ, že všetko má svoje výhody aj nevýhody. V meste je všetko dostupné, no na vidieku máš pokoj. Dá sa skĺbiť bývanie, kde by si mal to najlepšie z mesta aj vidieka? Znie to ako nemožné, no naozaj takéto bývanie existuje. Predstavíme ti projekt Green Avenue, ktorý má výhody oboch. A ani v iných otázkach nemusíš robiť kompromisy.

Vidiek alebo mesto?

Lokalita, v ktorej budeš bývať, rozhoduje o tom, aký komfortný život budeš mať. Či budeš mať kam ísť na prechádzku do prírody alebo na kávu. Či ťa v noci nebude budiť ruch hlučnej mestskej ulice. Alebo či si k bytu nebudeš musieť rovno kúpiť auto, aby si sa ráno dostal do práce.

byty, nitra, vizualizácia bytu, interiér, exteriér, púpava development, dizajn, architektúra
Zdroj: púpava development, s.r.o.

Rezidenčný projekt Green Avenue residencies spája výhody pokojného bývania na vidieku s pohodlím dobre dostupného centra mesta. Celý komplex novej mestskej štvrte vzniká v modernej časti Nitry, v bezpečnom, tichom a zelenom prostredí. Dostupnosť do centra Nitry je bezproblémová, v okolí je množstvo príležitostí na voľnočasové aktivity aj pohyb v prírode - blízkosť tenisových kurtov, atletického štadiónu, športovej haly, či obľúbenej cyklotrasy. Jednoducho, spojenie toho najlepšieho z bývania v meste a zároveň výhody bývania na vidieku.

2-izbák, 3-izbák,... alebo rovno dom?

„Celý projekt vznikal s cieľom zabezpečiť bývanie na úrovni najmä pre mladých ľudí. Chceli sme do Nitry priniesť bývanie nadštandardné, no cenovo dostupné. Komorné, ale aj plné priestoru pre rodinný život,“ hovorí Miloš Hačko, konateľ developerskej spoločnosti púpava development, s.r.o.

Preto v ucelenom komplexe tejto novovznikajúcej štvrte nájdeš možnosti výberu bývania v 1- až 4 izbovom byte v troch nízkopodlažných bytových domoch alebo bývania v jednom z priestranných a prakticky riešených rodinných domov so záhradou.  Samozrejmosťou je množstvo zelene v spoločnom priestore či pripravované detské ihrisko.

byty, nitra, vizualizácia bytu, interiér, exteriér, púpava development, dizajn, architektúra
Zdroj: púpava development, s.r.o.

Nižšia cena alebo nadštandarné vybavenie?

Byty a domy v Green Avenue residencies sme naprojektovali tak, aby sme spojili potrebné, užitočné, estetické a nadštandardné do jedného celku. Lokalita projektu je dôležitou výhodou, no až kvalitné materiály, inteligentné technologické riešenia a rozumné dispozície bytov a domov robia z bývania skutočný domov,“ odhaľuje pozadie projektu Miloš Hačko.

byty, nitra, vizualizácia bytu, interiér, exteriér, púpava development, dizajn, architektúra
Zdroj: púpava development, s.r.o.

Zvolili preto modernú mestskú architektúru, ktorá  v sebe spája čisté línie, kvalitné materiály a na prírodné materiály odkazuje aj ušľachtilá dekoratívna fasáda v imitácii dreva. V interiéri si dali záležať na vyššom štandarde bývania, takže tu nájdeš podlahové kúrenie namiesto radiátorov, ale aj rekuperáciu vzduchu v každej izbe a hotovú prípravu na kvalitné elektricky ovládané exteriérové žalúzie a klimatizáciu.

Navyše, v cene bytu je aj špičkové vybavenie od renomovaných dodávateľov – laminátové podlahy, obklady, dlažba, sanita. Žiadne skryté poplatky, v cene bytu je rovno aj vonkajšie parkovacie státie a kuchynská linka.

byty, nitra, vizualizácia bytu, interiér, exteriér, púpava development, dizajn, architektúra
Zdroj: púpava development, s.r.o.

Svetlé alebo tmavé farby interiéru?

Ako by tvoje bývanie mohlo vyzerať, si už štandardne vieš pozrieť na dobre prepracovaných vizualizáciách developerských projektov. V Green Avenue residencies však išli ešte ďalej a svoje bývanie si môžeš obzrieť aj cez virtuálnu realitu. Dokonca si v nej do svojho bytu môžeš vybrať aj niekoľko farebných typov obkladov kúpeľne, farby dverí či podlahy a zistiť ako to vo finále k sebe ladí.

„Mnoho ľudí si nevie predstaviť, ako by byt mohol vyzerať – inak vyzerá tmavý odtieň parkiet vo vzorkovni na malom kúsku a inak pôsobí, keď ho vidíte na veľkej ploche. Preto sme chceli dať záujemcom možnosť vyskúšať si, ako bude byt pôsobiť, keď budú mať možnosť výberu niekoľkých farebných odtieňov. A to všetko ešte skôr, ako sa rozhodnú,“ uzatvára Miloš Hačko.

byty, nitra, vizualizácia bytu, interiér, exteriér, púpava development, dizajn, architektúra
Zdroj: Púpava development

Takéto vizuálizácie VR bytov si môžeš pozrieť tu, domy vo virtuálnej realite si môžeš pozrieť tu

Domov
Zdieľať
Diskusia