Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
9. decembra 2020, 10:55
Čas čítania 0:31

Igor Statusovič: V zábavnej hre s Richardom Sulíkom preskakuješ statusy premiéra Igora Matoviča

Kategória:
Tech
Uložiť Uložené

Kreativite sa ani pri politike medze nekladú.

Slováci majú už po krk koaličných hádok medzi ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS) a premiérom Igorom Matovičom (OĽANO), ktoré veľakrát riešia cez sociálne siete. Najmä Igor Matovič je pritom známy tým, že na Facebook pravidelne pridáva príspevky, v ktorých si nevhodným spôsobom vylieva svoje emócie.

Na túto skutočnosť nadviazali tvorcovia hry Statusovič, v ktorej sa hráč zhostí postavy Richarda Sulíka. S ministrom hospodárstva a predsedom SaS sa bude pokúšať preskakovať statusy Igora Matoviča. Tie zväčša vychádzajú z jeho skutočných vyjadrení, pričom nechýba ani kritizovanie „domácich úloh“ ministrov či dnes už legendárne „one time, next time“.

7. decembra 2020, 12:55 Čas čítania 2:49 Lojalita, rodinkárstvo a vzťah so Smerom-SD. Takto popisuje priamy účastník fungovanie Bödörovej zločineckej skupiny Lojalita, rodinkárstvo a vzťah so Smerom-SD. Takto popisuje priamy účastník fungovanie Bödörovej zločineckej skupiny

Istá časť vyjadrení sa sústreďuje priamo na hlavného hrdinu hry – Richarda Sulíka, ktorý musel viackrát čeliť Matovičovmu hnevu. Čím viac statusov so Sulíkom preskočíš, tým viac sa hra zrýchli. Pustiť si ju môžeš na tomto odkaze.

Statusovič
Statusovič Zdroj: statusovic.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia