Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Dr.Oetker.
16. decembra 2020, 10:30
Čas čítania 0:41
Sponzorovaný obsah

S chlapcami na záchode v škôlke alebo útek z domu. Toto sú spomienky mladých Slovákov z detstva

REFRESHER
Uložiť Uložené

Šajmo sa vybral do ulíc a pýtal sa Slovákov na ich detstvo. Našli sa naozaj zábavné príbehy.

Šajmo a mikrofón v ruke, nemôže znamenať nič iné, iba to, že bol znova vyzvedať v uliciach Bratislavy. Tentokrát sa v spolupráci s Dr.Oetker rozhodol opýtať Slovákov na ich spomienky z detstva. Čo je ich prvá spomienka, na ktorú si pamätajú, a čo najhoršie v živote vyviedli? Nebudeme si klamať, našli sa riadne vylomeniny.

Čo by to však bolo za detstvo, ak by v ňom každý z nás niečo nevyviedol? Šajmo by sa potom nemal čo pýtať ľudí na ulici, a to by bola naozaj nuda. Sladké nostalgické spomienky nie sú však len o problémoch, do ktorých sme sa neraz dostali. Medzi nimi nesmie chýbať ani obľúbená pochúťka, ktorou vždy bol puding. Či máš 5, 18 alebo 35, chutí stále rovnako. Niekto ho má rád teplý, s piškótami alebo kompótom.

Síce sme vyrástli a z vtedajších problémov sú už len vtipné príhody, máme pocit, že starneme príliš rýchlo, no stačí si dať za lyžičku pudingu a hneď sa vrátime v čase. Zaspomínaj si na detstvo aj ty a zisti, či si vyviedol niečo horšie, ako mladí Slováci z ankety. 

Domov
Zdieľať
Diskusia