Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. decembra 2020, 12:54
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Vanya z The Umbrella Academy nebude meniť pohlavie. Ženskú postavu bude aj naďalej hrať muž Elliot Page

FILMY A SERIÁLY ELLIOT PAGE THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Prípravy pre 3. sériu by sa mali zaobísť bez akýchkoľvek problémov.

Po tom, čo Elliot Page oznámil svoju novú identitu, jeho meno zmenili ako internetová filmová a seriálová databáza IMDb, tak aj samotný Netflix. Niektorí fanúšikovia seriálu The Umbrella Academy sa však obávali, že Elliot Page už viac nebude ochotný hrať ženskú postavu. Všetkých týchto fanúšikov upokojuje Variety. 

Odporúčané
Recenzia: Je 2. séria The Umbrella Academy sklamaním alebo jedným z najlepších seriálov od Netflixu? Recenzia: Je 2. séria The Umbrella Academy sklamaním alebo jedným z najlepších seriálov od Netflixu? 6. augusta 2020, 17:44


Web prichádza so správou, že Netflix neplánuje zmeniť pohlavie postavy menom Vanya, a že ju aj naďalej bude stvárňovať Elliot Page. Ide o skvelú správu, keďže si seriál bez jej hlavnej postavy už naozaj nevieme predstaviť. Netflix momentálne pripravuje 3. sériu, ktorej by sme sa mohli dočkať niekedy budúci rok. 

Na konci 2. série The Umbrella Academy zachránili súrodenci Zem aj po druhýkrát. Zmenili tým však chod dejín. Keď sa teda dostali späť do svojho časového obdobia, zistili, že zmenili aj prítomnosť/budúcnosť a že ich tím The Umbrella Academy nahradil v dome ich „otca“ Reginalda nový tím s názvom The Sparrow Academy. 

Vanya a jej súrodenci tak budú mať čo vysvetľovať. Toho cestovania v čase však už bolo dosť, takže bude zaujímavé sledovať, či sa s novou výzvou popasujú priamo a naučia sa žiť v inom svete, než v akom vyrastali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia