Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2020, 17:48
Čas čítania 1:48
Tímea Krauszová

Boris Kollár reaguje na problémy v nemocnici: Všetkým sa ospravedlňujem, zajtra predčasne odchádzam do domácej liečby

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Liečbu v nemocnici tak prerušil aj o niekoľko týždňov skôr.

„Po desiatich dňoch som sa dostal do Nemocnice sv. Michala, som tu v trakte pre najvyšších ústavných činiteľov.“ V úvode ďalšieho videoodkazu od predsedu parlamentu Borisa Kollára, ktorý zverejnil na svojej facebookovej stránke, vysvetľuje detaily svojej hospitalizácie. Pred mesiacom mal vážnu autonehodu, z ktorej vyviazol so zlomeným krčným stavcom.

Odporúčané
Boris Kollár má zlomený krčný stavec, zotavovať sa bude týždne Boris Kollár má zlomený krčný stavec, zotavovať sa bude týždne 25. októbra 2020, 9:59

Hocikto, kto si priplatí, by mohol byť v tej istej časti nemocnice

„Tento trakt môže využiť ktorýkoľvek občan Slovenskej republiky, ktorý si priplatí 20 €, ak tam práve v tom čase neleží pani prezidentka,“ povedal s tým, že aj on sám si priplatil.

S vedením nemocnice sa podľa jeho slov vopred dohodol, že chce odbremeniť zdravotný personál a nechcel, aby sa o neho 24 hodín starali. Miesto nich by starostlivosť prevzali jeho rodina a najbližší, ide vraj o štyri či päť osôb.

„Keď som sem prišiel, nevedel som si vyčistiť zuby, nevedel som sa odobrať na toaletu, bolo ma treba umývať, sprchovať, nakŕmiť,“ opisuje svoj ťažký stav. Preto sa vraj dohodol vopred, aby tieto činnosti nemuseli už aj tak vyťažené sestričky robiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia