Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Hyperia.
24. novembra 2020, 15:34
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

DOMAFEST: Séria koncertov pokračuje kapelou Bijouterrier

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Pre veľký úspech prvého koncertu, kde si si mohol užiť Chiki Liki Tu-a, ťa Hyperia pozýva na druhý online koncert. Na facebookovej stránke Asociácie hudobných klubov Slovenska na teba už 25.11. čakať skupina BIJOUTERRIER.

Pre veľký úspech prvého koncertu Domafest, kde účinkovala okrem iného skupina Chiki Liki Tu-A, sa môžeš tešiť na ďalší. Tentokrát si budeš môcť v pohodlí domova vychutnať koncert BIJOUTERRIER už v stredu 25. novembra o 18:00 na facebookovej stránke Asociácie hudobných klubov Slovenska (AHKS). Pôjde o online prenos zo Smer Klubu 77.

Vyťažme maximum z aktuálnej situácie

Niektorí z nás sú doma už od marca a aktuálne sychravé, jesenné počasie skutočne nepomáha našej nálade. Deti sa učia doma, takmer nechodíme medzi ľudí a už sme skoro aj zabudli, aké to je, keď vás obslúži čašník pri stole. To ale neznamená, že sa budeme doma nudiť a lamentovať.


Koncerty festivalu Domafest poskytujú príležitosť na to, aby sme sa zabavili. Hudobníci nám neustále poskytujú radosť. Poďakovať  sa im môžeme aspoň účasťou na koncerte Domafest. Výška vstupného je dobrovoľná a celý výťažok pôjde pre AHKS. Ak ťa zaujíma, ako môžeš podporiť aj svoj obľúbený klub a pomôcť mu tak prežiť, klikni sem na viac info.

DOMAFEST: Séria koncertov pokračuje kapelou Bijouterrier
Zdroj: Instagram/BIJOUTERRIER

Aký bol štart Domafestu?

Úspešný! Live vysielanie na facebookovej stránke Smer klubu 77 sledovalo cez 16-tisíc divákov. Je to veľa? Áno, je to do troch štvrtín obsadený náš Národný futbalový štadión. Takýto úspech znamená, že Slováci na kultúru nezanevreli a radi ju podporia. Koncerty sa odohrávajú priamo v Smer Klube 77 a tak razom nadobudneš pocit, že si priamo na mieste. Prvý koncert trval niečo cez hodinu a pol. Predstavila sa skupina Chiki Liki Tu-A, ktorej predskokanom bol rodák zo Žiliny, Lukáš Piala.

 
Pridaj sa na druhý koncert už zajtra a pomôž prekonať túto účasť. Zachráňme spolu hudobnú scénu Slovenska.

Čo vieme o Hyperii?

Inovátorská spoločnosť je vždy o krok vpred. Preto sa rozhodla podporiť aj šnúru koncertov Domafest. Okrem iného podporuje každý projekt, ktorý im dáva zmysel. Napríklad projektom Kimbino.sk sa snažia zastaviť výrobu papierových letákov. 

Neustále prichádza s novými projektmi a tak vždy niekoho nového medzi seba hľadajú. Aktuálnu ponuku pracovných pozícií nájdeš na hyperia.sk/kariera.

Domov
Zdieľať
Diskusia