Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2020, 20:31
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Anya Taylor-Joy z Queen’s Gambit sa nepovažuje za krásnu ženu. Tvrdí, že na hranie vo filmoch nie je dostatočne pekná

FILMY A SERIÁLY ANYA TAYLOR-JOY THE QUEEN’S GAMBIT
Uložiť Uložené

Čo by si herečke odkázal?

Anya Taylor-Joy je vynikajúca mladá herečka, ktorá nás v redakcii zaujala v chválenej hororovej snímke The Witch od režiséra Roberta Eggersa. Odvtedy hrala v mnohých sympatických projektoch, ako Glass, Split, Barry, Peaky Blinders či Emma. Najviac pozornosti však na seba strhla až tento rok. Nebolo to vďaka premiére komiksovky New Mutants, na ktorú sme čakali dva roky. 

Herečka si zahrala hlavnú rolu v minisérii Queen’s Gambit od Netflixu o šachovej majsterke, ktorá pobláznila celý svet. Anya Taylor-Joy opäť dokázala, že je vynikajúca a charizmatická herečka. Okrem toho sme sa ale znova utvrdili v tom, že je aj nádherná žena. Samotná herečka by s nami ale nesúhlasila. 

Odporúčané
10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 21. novembra 2020, 14:36
Domov
Zdieľať
Diskusia