Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti F&F.
4. novembra 2020, 13:28
Čas čítania 1:15
Sponzorovaný obsah

Omrzeli ťa vyťahané tepláky? Aj doma môžeš byť oblečený pohodlne a štýlovo

MÓDA
Uložiť Uložené

Na rande s polovičkou, prácu z domu alebo čas iba pre seba.

Si jedným z tých, ktorí si už ani nepamätajú, kedy mali na sebe naposledy niečo iné ako tepláky? Kúsok, ktorý možno väčšina z nás považovala ešte začiatkom tohto roka za nepotrebný, si posledné mesiace obliekame najčastejšie. Aj teplákovú rutinu si môžeš ozvláštniť a urobiť príjemnejšou. Inšpiruj sa tipmi od F&F. 

Netflix, kniha aj zabudnuté povinnosti

Ako prežiť sychravé jesenné dni a nepodľahnúť úplnej apatii? Nekonečné scrollovanie sociálnych sietí a pozeranie seriálov už máš určite za sebou. Čo takto si radšej dopriať čas pre seba, oprášiť starý to do list a venovať čas tomu, na čo si doposiaľ nemal čas.

Potrebuješ zlepšiť jazykové znalosti, pozeráš sa po nových pracovných možnostiach alebo stále presúvaš skype s kamarátmi so slovami „nabudúce to už vyjde“? Teraz je správny čas napraviť staré resty. 

Odlož vyťahané tričko, stokrát opraté tepláky a oddychuj štýlovo, hneď sa budeš cítiť lepšie. Čo takto zorganizovať tematický hovor s kamarátmi? Vyberte veselé svetre, tričká s rozprávkovými motívmi  a vymeň lenivý večer za kopec zábavy. Možno sa ti budú neskôr hodiť aj na vianočný teambuilding s kolegami. ČI už bude online, alebo nie. 

Omrzeli ťa vyťahané tepláky? Aj doma môžeš byť oblečený pohodlne a štýlovo
Zdroj: F&F

Romantika vo dvojici 

Domáca romantika vo dvojici nemá asi nikdy väčšie čaro ako počas zimných, studených dní. Horúci čaj alebo punč, dobrá večera a čas len pre vás dvoch. Treba niečo viac? Už sa len zababušiť do hrejivého pyžama alebo županu a sladké ničnerobenie sa môže začať.  

Omrzeli ťa vyťahané tepláky? Aj doma môžeš byť oblečený pohodlne a štýlovo
Zdroj: F&F

Pracovný pohovor alebo ďalší call s kolegami?

Možno si aj ty vymenil školu či kanceláriu za svoj domov. To, že sedíš doma za počítačom, neznamená to, že sa o seba nemáš starať. Práve naopak. Ak pracuješ z domu, udržuj si pracovný režim. Vstávaj v rovnakom čase, dopraj si rannú hygienu, pestré raňajky a vyber si pohodlné kúsky zo skrine. Rutina je fajn, no nie v tom momente, keď striedaš troje vyťahané tepláky dookola. Raz za čas ti neuškodí obliecť sa, akoby si šiel do práce či školy, aj napriek tomu, že si doma.

Omrzeli ťa vyťahané tepláky? Aj doma môžeš byť oblečený pohodlne a štýlovo
Zdroj: F&F

Ďalšie inšpirácie nájdeš v kolekcii značky F&F.

Domov
Zdieľať
Diskusia