Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2020, 7:46
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Matka zosnulého Juice WRLDa prvýkrát prehovorila verejne: Nebudem skrývať, že môj syn zomrel na predávkovanie drogami

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Matka zosnulého rapera si myslí, že jej tragédia môže byť príkladom pre ostatných nielen mladých ľudí, ktorí by sa mali drogám vyhnúť.

O pár týždňov to bude rok, čo svet opustil talentovaný hudobník a raper Jucie WRLD. Pitva potvrdila, že príčinou jeho smrti bolo predávkovanie drogami. Ani v textoch sa netajil tým, že smútok a duševné problémy riešil zakázanými látkami. Teraz sa jeho matka rozhodla prvýkrát oficiálne prehovoriť o tom, že jej tragédia môže byť príkladom pre ostatných ľudí, ktorí by sa mali drogám vyvarovať.

Keď trpíš úzkosťami, potrebuješ odbornú pomoc, nie lieky, ktoré si naordinuješ sám, odkazuje matka zosnulého rapera Carmela Wallace v rozhovore pre Chicago ABC. „Bolo to zdrvujúce,“ spomína matka Juice WRLDa na dni, keď sa o smrti syna dozvedela. 

„Napriek tomu som bola presvedčená o tom, že nebudem zatajovať fakt, že zomrel na predávkovanie drogami. Nechcem si to nechávať pre seba ako tajomstvo, pretože na svete je veľa ľudí, ktorí prežívajú podobné problémy,“ dodala Carmela Wallace.

Odporúčané
Týchto 5 raperov v skladbách (možno) predpovedalo svoju smrť: Zmienili sa o nej v textoch skôr, ako si pre nich naozaj prišla Týchto 5 raperov v skladbách (možno) predpovedalo svoju smrť: Zmienili sa o nej v textoch skôr, ako si pre nich naozaj prišla 17. októbra 2020, 13:08

Matka Juice WRLDa tiež prezradila, že sa so synom rozprávala o všetkom vrátane závislosti na drogách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia