Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2020, 6:54
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

PlayStation 5 si predobjednalo za 12 hodín viac ľudí ako PlayStation 4 za 12 dní

TECH PS5
Uložiť Uložené

Príchod PlayStation 5 bude obrovský.

CEO PlayStation Jim Ryan poskytol pre Reuters.com rozhovor, v ktorom okrem iného hovorí aj o záujme o konzoly PS5 všade vo svete. Prezradil, že čo sa týka USA, dokázali tam v predpredaji (predobjednávky) predať za 12 hodín viac konzol PlayStation 5 než koľko sa im podarilo predať PlayStation 4 za prvých 12 dní predpredaja.

Odporúčané
Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? 19. septembra 2020, 15:44

Ide o obrovský rozdiel, ktorý dokazuje, že záujem o konzolu je gigantický. Slovenské a české obchody spustili len jednu vlnu predobjednávok, pričom sa PS5 všade vypredala behom niekoľkých desiatok minút či hodín. Obchody odhadujú, že ďalšie kusy budú dostupné niekedy vo februári.

Dá sa teda očakávať, že niektorí ľudia budú konzoly PS5 predávať za vyššie ceny. Určite sa nájdu netrpezliví hráči, ktorí si budú chcieť vyskúšať revolučný ovládač DualSense a očakávané exkluzívne hry od PlayStation, aj keby si mali poriadne priplatiť. 

Anketa:
Podarilo sa ti predobjednať PS5?
Áno
Nie, príde mi až budúci rok
Nemám záujem o PS5, ale o Xbox Series X/S
Áno
15 %
51 Hlasov
Nie, príde mi až budúci rok
64 %
210 Hlasov
Nemám záujem o PS5, ale o Xbox Series X/S
21 %
69 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia