Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
27. októbra 2020, 10:40
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

Bezhotovostné platby mobilom či hodinkami. Aké ďalšie výhody nájdeš v študentskom účte od ČSOB?

TECH
Uložiť Uložené

Pozeraj naše Freshnews, kde sa dozvieš všetko, čo potrebuješ.

Platíš radšej v hotovosti alebo bezhotovostne? Väčšina mladých ľudí v tom má jasno - možnosť bezhotovostnej platby by prijali ideálne všade. Čím viac spôsobov platenia bezhotovostne pribúda, tým sa táto možnosť stáva obľúbenejšou.

Okrem platby kartou viacerí radi platia telefónom či smart hodinkami. Pokojne môžeš nechať peňaženku doma, lebo s mobilom či hodinkami vybavíš všetko, čo potrebuješ. Rýchle a jednoduché narábanie s peniazmi, to sú potreby mladých. 

Tie vypočula aj ČSOB banka, ktorá okrem bezkontaktného platenia mobilom či hodinkami, pripravila pre študentov do 28 rokov mnoho ďalších výhod. Všetky ti ponúka študentský FUN účet, ktorý sa vďaka spolupráci s legendárnou Obrázky Fb.Anna, nedal prehliadnuť.

Bezkontaktné platenie kartou, ale aj mobilom či hodinkami, sú povinná jazda. Účet je bez poplatku, máš vďaka nemu výhodné výbery z bankomatu, nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí a mnoho ďalších výhod. Aké to sú, sa už dozvieš v našich najnovších Freshnews. Všetko, čo potrebuješ vedieť, sa za teba Deniska opýtala, tebe už stačí len kliknúť na play.  

Domov
Zdieľať
Diskusia