Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 14:17
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

MAPA: Takmer všetky okresy na Slovensku sú už na zozname rizikových

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Epidemiologická situácia sa zhoršuje už niekoľko týždňov, premiér dnes avizoval aj možnosť sprísnenia opatrení.

Na Slovensku vo štvrtok pribudlo ďalších 1 184 pozitívne testovaných osôb na ochorenie COVID-19, laboratóriá vyhodnotili 10 136. Ide o rekordný počet vyšetrení, ale aj prírastku nakazených. 

Slovensko podľa mapy rizikových regiónov výrazne sčervenalo, v súčasnosti je len 6 bezrizikových (zelených regiónov).  Menej rizikových (oranžových) je 11 a zvyšok je červený.  Medzi bezrizikové regióny patria Bytča, Kysucké Nové Mesto, Levoča, Poltár, Revúca, Turčianske Teplice.

Odporúčané
Igor Matovič: Budeme musieť sprísniť opatrenia, môžeme skončiť ako Česi Igor Matovič: Budeme musieť sprísniť opatrenia, môžeme skončiť ako Česi 9. októbra 2020, 10:52

V nemocniciach je hospitalizovaných 370 pacientov, potvrdené ochorenie COVID-19 má 324 z nich. Na JIS je 16 osôb, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebuje 26 pacientov, informuje ministerstvo zdravotníctva na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia