Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. októbra 2020, 16:01
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Traja kamoši sa vybrali do Turecka na bielenie zubov. Jedného o pár dní našli mŕtveho, dvaja skončili v kóme

NEWS TURECKO
Uložiť Uložené

Briti chceli ušetriť na bieliacej procedúre, nakoniec to jedného z nich stálo život.

Výlet troch kamarátov do Turecka sa skončil smrťou jedného z nich, zatiaľ čo zostávajúci dvaja museli bojovať o život. Aj takto sa môže začať zdanlivo nevinný príbeh troch Britov, ktorí chceli ušetriť peniaze, a tak sa na bielenie zubov vybrali do Turecka.

Kým doma by za takúto procedúru zaplatili tisíce libier, v Turecku je dentálny zákrok rádovo lacnejší. A tak ho spojili aj s dovolenkou, upozorňujú TV Noviny.

Svet však krátko obletela správa, že jeden z nich náhle zomrel a zvyšní dvaja skončili v nemocnici, kde upadli do kómy. Traja chlapi najskôr zašli na bielenie zubov a následne si zrejme vynovený chrup chceli užiť v baroch v meste Didim.

Traja kamoši sa vybrali do Turecka na bielenie zubov. Jedného o pár dní našli mŕtveho, dvaja hneď skončili v kóme
Zdroj: Aaron Callaghan/Facebook

O niekoľko hodín neskôr sa však stav všetkých z nich náhle zhoršil. Jeden chlapík sa ledva doplazil po pomoc, aby pracovníci hotela privolali záchranku. 33-ročnému Richardovi Molloyovi už nebolo pomoci. Najskôr sa zdalo, že lekári možno nebudú vedieť zachrániť ani ostatných Britov, tí sa však neskôr úspešne prebrali z kómy a prepustili ich aj z nemocnice domov. 

Odporúčané
Sheila pomočila a zapálila Korán, teraz ju zatkla NAKA. Obvinená je hneď z viacerých trestných činov Sheila pomočila a zapálila Korán, teraz ju zatkla NAKA. Obvinená je hneď z viacerých trestných činov 8. októbra 2020, 14:23

V pôvodnej verzii sa pracovalo s predpokladom, že chlapíkov mohol otráviť necertifikovaný prípravok na bielenie zubov. Ako sa však ukázalo, policajti spoločne s lekármi v nemocnici úplne vylúčili, že by bielenie akokoľvek s úmrtím súviselo.

Muži zákona tak síce nezverejnili podrobnosti toxikologického nálezu, ale krátko pred tragédiou sa zabávali v podnikoch pri hoteli, začali pociťovať nevoľnosť a ťažko sa im dýchalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia