Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Huawei.
7. októbra 2020, 10:13
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Becca a Milan Bez Mapy si zmerali sily: Kto dorazil na Chopok prvý?

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Vyhral Milanov zmysel pre orientáciu alebo Beccina kondička?

Becca a Milan Bez Mapy sú známi nielen ako influenceri, ale tiež ako nadšení turisti. Preto ani chvíľu neváhali, keď počuli výzvu: Kto vyjde na Chopok skôr? Zadanie bolo jasné - každý z nich zdoláva vrchol z inej strany. Jeden z najznámejších kopcov Slovenska ponúka na svojom vrchole nielen pôsobivý výhľad, ale aj možnosť otestovať si kondičku. V tom obom pomáhal smart pomocník: najnovšie hodinky Huawei Watch GT 2 Pro.

Kto bol na vrchole prvý?

Interpretácie výsledkov sa rôznia. Becca na svojom Instagrame tvrdí, že vyhral Milan, ktorý bol lepší o minútu. Na druhej strane je hrdá aj na vlastný výkon: „Na našej trase sme prekonali o 200 výškových metrov viac. Na Chopku z južnej strany fúkal nárazový vietor 82 km za hodinu, a teda nešli lanovky, na čo sme sa rozhodli, že dolu zídeme pešo a opäť prekonáme 800 výškových metrov. Síce zmoknutí a so svalovicou, ale s neprekonateľným výhľadom a pocitom.“  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Becca (@becca_tojeona),


Podľa Milana však išlo o remízu. „Ja som typický rak, Becca typický baran. Ona by sa do krvi bila, že výstup na Chopok dala prvá, ja aby som neranil jej city, radšej kývnem hlavou. Moje hodinky ukazovali celkový čas 1:46:36, jej 1:47:04, lebo si ich "vraj" zabudla vypnúť. Dali sme to na remízu,“ uzavrel Milan.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Bez Mapy (@milan_bezmapy),


Špičkový osobný tréner na zápästí

Na vlastnej koži obaja spoznali, čo všetko Huawei Watch GT 2 Pro, horúca novinka medzi smart hodinkami, dokážu. Od množstva športových režimov cez sledovanie tepu až po ukazovanie trasy. 

Okrem toho, že sa dajú nabíjať bezdrôtovo a bez nabíjačky vydržia aj dva týždne, prichádzajú so stovkou športových režimov, kde nechýba lyžovanie, beh na lyžiach, snowboarding, či dokonca aj golf. Súčasťou je tiež vylepšené monitorovanie zdravia. Najnovšie smart hodinky dokážu upozorniť na abnormálny srdcový rytmus, majú funkciu sledovania spánku a postrážia aj hladinu stresu.

Influenceri Becca a Milan bez mapy si zmerali sily: Kto dorazil na Chopok prvý?
Zdroj: Instagram @sturdikovaphotography

„Na hodinkách je super, že vedia podať kompletné informácie o celom tripe a športovej aktivite, a preto sme si mohli pozrieť náš reálny čas výstupu (keďže sme nerozvážne v cieli najprv robili asi 5 minút víťazné fotky a rozjímali sme nad hodinkami, že vedia navigovať cestu naspäť). Viete si pozrieť, kde ste si tréning nestopli a nerobili nič, lebo vám to zaznamenáva tep, počet krokov, prevýšenie aj GPS lokáciu, takže si viete zo svojho výkonu odrátať balast. Celé to bolo parádne,“ zhodnotila Becca.

Aj Milan bol rád, že mal možnosť otestovať nové Huawei Watch GT 2 Pro: „S asi milión športovými režimami, batériou ktorá vydrží 14 dní a skoro nezničiteľným zafírovým sklíčkom je to skvelý parťák na každú túru“. A keďže napríklad lyžiarske režimy monitorujú priemernú rýchlosť, vzdialenosť, dráhu, klesanie, maximálny sklon, srdcovú frekvenciu, nasýtenie krvi kyslíkom a mnoho iného, Milanov odkaz všetkým jeho fanúšikom znie: „Najbližšie sa vidíme na snowboarde!“

Influenceri Becca a Milan bez mapy si zmerali sily: Kto dorazil na Chopok prvý?
Zdroj: Instagram @sturdikovaphotography

Domov
Zdieľať
Diskusia