Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Wolt.
18. septembra 2020, 17:21
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

Donášková služba Wolt oslavuje prvé narodeniny v Bratislave, zákazníkom bude tento víkend doručovať jedlo zadarmo

GASTRO WOLT
Uložiť Uložené

Úspešný fínsky donáškový startup Wolt pôsobí na Slovensku presne rok.

Od príchodu na Slovensko sa čísla Woltu rapídne zvýšili - oproti pôvodným 80 prevádzkam si cez Wolt dnes môžete objednať v Bratislave až z 330 reštaurácií.

„Máme veľkú radosť, že sa nám kontinuálne darí napĺňať náš najdôležitejší cieľ - doručovať zákazníkom jedlo v priemere do 30 minút a udržať čas odpovedí zákazníckej podpory na 1 minúte. Verím, že práve kvalita poskytovaných služieb je dôvodom, prečo sa naši zákazníci na Wolt opakovane vracajú. Aj vďaka tomu sme dokázali zväčšiť portfólio reštauračných partnerov v Bratislave na štvornásobok, či expandovať do Košíc. Tešíme sa na všetky novinky, ktoré nás v najbližšej dobe čakajú a ďakujeme za prejavenú dôveru,” komentuje Jan Foret, generálny riaditeľ pre Wolt Česká republika a Slovensko.

Služby Woltu zabezpečujú aktuálne už stovky kuriérov po celom meste, viacerí z nich jazdia na bicykloch. Iba v Bratislave cyklokuriéri Woltu najazdili už viac ako 175-tisíc kilometrov.

Infografika s dátami Woltu.
Infografika s dátami Woltu. Zdroj: Wolt

Zákazníci majú na výber zo skutočne širokej ponuky, ktorá sa výrazne rozšírila aj počas karantény na jar tohto roku, keď mnohí zákazníci reštaurácií či pubov uprednostnili donášku pred osobnou návštevou podniku.

Pre koronavírus na Wolte pribudla aj nová služba - tzv. bezkontaktné doručenie, pri ktorom v rámci donáška nedochádza k osobnému stretnutiu medzi zákazníkom a kuriérom:

„Najväčšou prioritou Woltu je zachovať bezpečnosť všetkých zainteresovaných strán (zákazníci, partnerskí kuriéri, reštaurační partneri, zamestnanci Woltu). K vzniknutej situácii sme preto od začiatku pristúpili nanajvýš zodpovedne a spravili všetko preto, aby sme akémukoľvek šíreniu predišli. Situáciu aj naďalej dennodenne monitorujeme a sme stále pripravení podnikať ďalšie kroky na základe odporúčaní kompetentných úradov,” dodáva Jan Foret.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Wolt Slovensko (@wolt.slovensko),

Slováci majú podľa Barbory Janoškovej, marketingovej manažérky pre Slovensko, radi dobré jedlo v rôznych formách: „Špeciálnej obľube sa teší burger, pizza, populárne sú však aj ázijské jedlá ako pho bo, či bun bo nam bo. Medzi Wolt obľúbencov patria aj produkty reťazcov rýchleho občerstvenia, tento trend sa však objavuje takmer v každej krajine, kde sú služby ako Wolt v prevádzke.“ Od soboty do nedele si Bratislavčania budú môcť všetky svoje obľúbené jedlá objednať s dopravou úplne zadarmo.

V tomto roku Wolt výrazne rozšíril zónu doručenia v Bratislave, na jar otvoril svoju prevádzku aj v Košiciach. Ďalšie expanzie nevylučuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia