Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2020, 11:34
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Kanyemu Westovi dočasne zablokovali Twitter, problémom ale nebolo močenie na cenu Grammy. Ako porušil pravidlá sociálnej siete?

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West porušil pravidlá sociálnej siete aj tým, že zverejnil telefonický kontakt na šéfeditora magazínu Forbes bez jeho súhlasu.

Kanye West krátko po oznámení prezidentskej kandidatúry vypustil viacero Tweetov, v rámci ktorých odhalil aj informáciu zo súkromného života o tom, že sa niekoľkokrát pokúsil rozviesť s manželkou Kim Kardashian. Po niekoľkých návštevách nemocnice bolo opäť všetko v poriadku, nevydržalo to však dlho. Včera večer Kanye West zaťal rovnako hlboko, tentokrát sa však Tweety týkali jeho pracovného života. 

Populárny raper zverejnil svoju zmluvu s vydavateľstvom Def Jam v snahe poukázať na to, za akých podmienok umelci pracujú. Podobne ako Taylor Swift, aj on rieši problém s odkúpením práv na vlastné nahrávky. Zároveň v rámci série príspevkov pridal aj video, v ktorom močí na jednu z 21 sošiek Grammy, ktoré za svoje hudobné výkony počas kariéry dostal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia