Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Oriflame.
23. septembra 2020, 10:29
Čas čítania 3:04
Sponzorovaný obsah

Kto by nechcel mať zdravú a krásnu pleť bez nedokonalostí a vrások? Vieme, ako ju môžeš dosiahnuť

ZAUJÍMAVOSTI KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

To, ako tvoja pleť vyzerá, zďaleka nie je len otázkou genetiky.

Koža je náš najväčší orgán a je celkom prirodzené, že sa o ňu moderný mladý človek chce dobre starať. Rôzne „chybičky krásy“ na tvári či na tele nám naznačujú, že niečo nie je v poriadku, ale okrem bežného akné, rozšírených pórov či iných estetických problémov mnohí z nás už riešia aj prvé vrásky.

Celkový vzhľad pleti zhoršuje aj náš urýchlený životný štýl a znečistené prostredie. Ak si však udržíš kožu čistú a zdravú, nebudeš len tak starnúť, no doslova zrieť do krásy. Chceš dostať svoju pleť do formy? Prečítaj si naše tipy, ako na to.

Túžiš po krásnej a zdravej pleti bez nedokonalostí a vrások? Skús naše rady a tipy
Zdroj: Unsplash

Vnútorná krása nie je mýtus, investuj do jedla a stravy

Skutočný stav tvojej pleti závisí od tvojho veku len minimálne. Starostlivosť o našu pleť začína už pri výžive. Hoci rôzne štúdie naznačujú, že strava a pitný režim sám o sebe závažnejšie problémy s kožou nevyriešia, pre celkový zdravý vzhľad sú kľúčové.

Ak zabúdaš piť počas dňa v práci či v škole, nainštaluj si do tvojho smartfónu aplikáciu, ktorá ti pitný režim pripomenie, alebo si na svoj pracovný stolík polož džbán s vodou. Nezabúdaj, že keď je naše telo smädné dehydrované, dehydrovaná môže byť aj tvoja pleť.

Túžiš po krásnej a zdravej pleti bez nedokonalostí a vrások? Skús naše rady a tipy
Zdroj: Unsplash
 

Samozrejme, pleti neprospievajú nadmerné množstvá čokolády, vyprážaných jedál či vysoko spracovaných potravín. Miluje ale ovocie a zeleninu a predovšetkým vitamíny, ktoré sa v nich nachádzajú. Ak chceš svojej pleti pomôcť k lepšej kondícii, zaraď do svojho jedálnička viac bobuľovitého ovocia, granátových jabĺčok, rastlinných orechov a semienok, ale taktiež viac jahôd, citrusových plodov či avokáda. Ver nám, tvoje telo aj pleť sa ti za to štedro odvďačia!

Túžiš po krásnej a zdravej pleti bez nedokonalostí a vrások? Skús naše rady a tipy
Zdroj: Unsplash

Na produktoch, ktoré používaš, záleží

Veľmi dôležitou vecou, vďaka ktorej bude tvoja pleť krásna a udržiavaná, je každodenná starostlivosť. A tým nemyslíme len odlíčenie mejkapu či nanesenie nejakého krému.

Starostlivosť o pleť znamená využitie komplexnej rady produktov, pozostávajúcej z niekoľkých krokov, a ich dlhodobé používanie. Len v takom prípade uvidíš na svojej pleti zmeny k lepšiemu. Zdravá pleť si vyžaduje čas a niekedy aj trpezlivosť.

Medzi prvé prejavy starnutia patrí ochabnutá, mdlá pleť, viditeľnejšia textúra (jazvy po akné, zreteľné póry) a tiež mimické vrásky. Ak tieto známky na svojej pleti pozoruješ tiež, je celkom prirodzené, že ju chceš podporiť, zjednotiť jej vzhľad a celkovo ju rozžiariť. Dosiahnuť to môžeš radom kozmetických produktov, ktoré boli vytvorené na mieru práve pre takúto pleť.

 

Túžiš po krásnej a zdravej pleti bez nedokonalostí a vrások? Skús naše rady a tipy
Zdroj: Unsplash

Značka Oriflame prichádza na slovenský trh s radom NovAge Skinergise, ktorý je špeciálne vyvinutý pre mladú pleť, teda pre ľudí vo veku od 20 rokov. Táto omladzujúca starostlivosť je navrhnutá ako každodenná rutina, vďaka ktorej bude tvoja pleť krajšia a mladšia. 

V'daka unikátnej kombinácii biotechnológií je vedecky dokázané, že NovAge Skinergise ihneď povzbudzuje pleť a chráni ju pred každodennými agresormi. Ak sa ju rozhodneš používať, nielenže budeš mať pod kontrolou prvé známky starnutia, ale taktiež bude tvoja pleť žiarivejšia, vyhladená a chránená pred vplyvmi vonkajšieho prostredia akými je smog či nečistoty z ovzdušia. 

Klinické testy dokázali zvýšenú hydratáciu pleti o 89 % po prvých 4 týždňoch používania a 25-násobne žiarivejšiu pleť po 8 týždňoch používania. Taurínový komplex dopĺňa pleť energiou, technológia Pollution Protect a UV filtre chránia pleť pred škodlivými vplyvmi z prostredia. A naviac, výťažok rastlinných kmeňových buniek Açai bojuje proti voľným radikálom, chráni bunky pred oxidačným stresom a podporuje bunkový metabolizmus. 

Kto by nechcel mať zdravú a krásnu pleť bez nedokonalostí a vrások? Vieme, ako ju môžeš dosiahnuť
Zdroj: Oriflame

Rad NovAge Skinergise je založený na pravidelnej starostlivosti dvakrát denne. Cely rad pozostáva z piatich produktov. Pvým z nich je čistiaci gél NovAge Supreme. Má gélovú textúru vhodnú pre každý typ pleti a dôkladne vyčistí pleť. Po použití je pleť čistá a svieža a je vhodný na použitie ráno aj večer.

Ďalším krokom pri rannej rutine môže byť starostlivosť o okolie očí, kde si vrásky všimneš najskôr najmä v prípade, že používaš aj mejkap. Na ich zjemnenie môžeš použiť zdokonaľujúci očný krém NovAge Skinergise. Očný krém má ľahkú textúru, redukuje vrásky v okolí očí a vďaka špeciálnemu zloženiu sa postará aj o opuchy či tmavé kruhy pod očami. 

Kto by nechcel mať zdravú a krásnu pleť bez nedokonalostí a vrások? Vieme, ako ju môžeš dosiahnuť
Zdroj: Oriflame

Po nanesení očného krému môžeš pokračovať zdokonaľujúcim sérom NovAge Skinergise, ktorý slúži na posilnenie účinku denného či nočného krému. Vďaka jeho tekutej konzistencii do tvojej pleti rýchlo a účinne doručí hydratačné a omladzujúce látky. Pôsobí v hlbších vrstvách kože, revitalizuje kožné bunky a pomáha predchádzať ďalším známkam starnutia. Prevencia je totiž jednoduchšia ako liečba či odstraňovanie problémov.

Posledný krok starostlivosti sa mení v závislosti od toho, či vykonávaš rannú, alebo večernú rutinu. V prípade rannej rutiny môžeš siahnuť po zdokonaľujúcom dennom kréme SPF 30 NovAge Skinergise. Okrem hydratácie ochráni tvoju pleť pred škodlivými slnečnými lúčmi, ktoré nenávratne poškodzujú DNA kože a spôsobujú predčasné starnutie a škvrny.

V prípade večernej rutiny môžeš pred zaslúženým spánkom použiť zdokonaľujúci nočný krém NovAge Skinergise. Práve v noci sa naša koža regeneruje najviac a tento nočný krém ti pomôže vypnúť a obnoviť ju, kým ty sladko spíš. 

Kto by nechcel mať zdravú a krásnu pleť bez nedokonalostí a vrások? Vieme, ako ju môžeš dosiahnuť
Zdroj: Oriflame

Ak chceš vyskúšať nový rad starostlivosti NovAge Skinergise, viac info k produktom nájdeš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia